Novo pri Telemachu II.

22. jul 2007
14.686
2.383
113
125
Sem pred enim tednom presedlal iz Telemacha na A1 po enih 10 letih z 6. številkami.
Pri Telemachu so mi ponudili samo 25% popust na VEČ paket za 1 leto ob vezavi za 2 leti, ker so mi pri A1 ponudili ob vezavi za 2 leti 65% popusta na miniMIO nisem imel kaj razmišljat.
Ko so pa to potem opazili pri Telemachu, pa so se začeli klici na vseh 6 številk, zakaj smo šli stran ter blabla fehtarjenje, da gremo nazaj in mi pri tem tudi ponudili 65% popusta na "NAJVEČ" paket za 2 leti.
Kje ste pa bili takrat, ko sem vas spraševal.
Se vidimo čez 2 leti:cheer:

• Všeč mi je
Reactions: motofrik

kajpace

Guru
6. nov 2018
5.741
3.924
113
- za tvojim hrbtom...
hmpg.net
Kot bi poslušal mojo zgodbo... nobenega popusta na stare stranke, presedlaš...pa jokajo. No, januarja iščem alternativo A1, mi dve leti potečeta.
Meni je vedno uspelo... Se ne hecam, pač tečnarim z obiskom poslovalnic (pravijo da lahko dajo samo xx% na x let), potem pa pa po mailu (vljudno, želim tolko in tolko popusta na tolko in tolko let). Želim seveda preveč, ampak potem pa dobim kot za nove ali pa malo manj...
Zakaj je vse strah tečnarit?
Imam pa 2 x TV in 2 x telefon, pa seveda internet in celo stacionarca (moja hoče, kliče noben...), EON Premium...