Pogoji prekinitve so bile spremenjene lani Avgusta če se ne motim.. Da se naročnina prekine na dan obračunskega cikla ki ga je imela tko da bo mogla plačat še za april naročnino..
Ponavadi se prekine s koncem obračunskega obdobja, kdaj ga pa ima, pa vrjetno sama najbolj ve. Kolikor vem, ima A1 3 različne billing cikle in noben ni 1. v mesecu. Hodič je, če je prenos ravno po začetku novega obračunskega obdobja, ker plačaš še ce meesec za brezveze. Jaz sem to sicer rešil tako, da sem takoj po prenosu spremenil paket v A1 SIMPL (paket brez naročnine), ker sprememba paketa košta isto kot sicer prekinitev, ki pa je na A1 SIMPL zastonj (vsaj takrat je bila), le da se spremeba izvede takoj in plačaš samo sorazmerni del naročnine. Zdaj če prekinjaš zaradi nestrinjanja s pogoji, stroška prekinitve ne plačaš, tako da je sprememba paketa dražja, se pa morda vseeno bolj splača kot cel mesec naročnine, če ravno tako nanese. V primeru da imaš do konc obračunskega obdobja samo nekaj dni, pa najbrž nima smisla komplicirat....Danes dobila od A1 dobila sms da "v skladu s posebnimi pogoji družbe A1 odpovedni rok ob prekinitvi naročniškega razmerja traja do konca obračunskega obdobja" in da je dobila neko začasno številko.
Zdaj jo pa skrbi da ji hočejo še naročnino za april uvalit. Lahko kdo pojasne? Hvala!
Kolikor vem, ima A1 3 različne billing cikle in noben ni 1. v mesecu.
Ja kot je bilo že neštetokrat povedano je dobro premislit kdaj boš odpovedal-odjavil naročnino.Lep klošarizem in način da se stranko še malo odre.
Je pa tako, da se je o tem govorilo že mesce in mesce nazaj tako da opravičila ni in to ni samo na A1 temveč pri vseh ponudnikih. Saj je Telemach prav tako povečal cene paketov.1.3 je bila žena obveščena za višanje cen paketom in od takrat ima 1 mesec za odstrop od pogodbe brez penalov.
Zdaj ji pa pravijo na A1 da je zamudila ker traja več dni da uredijo prenos številke...
Ali je : Akcijska ponudba REVOLUCIJE z 10.000 enot velja od 1. 2. 2018 do 31. 3. 2018, podaljšana ? Hvala za odgovor.
Akcija ni podaljšana, danes zadnji dan za napolniti, da se podaljša (imaš ta paket še za 30 dni).
https://telemach.si/a38615/Pomoc/No...edstavlja-osvezeno-predplacnisko-ponudbo.html
Free2GO REVOLUCIJA ima po novem 5000 enot v redni ponudbi.
Edino nisem eksplicitno zasledil, če so klici znotraj omrežja še vedno brezplačni.