V njihovem cenikuCitat:
Uporabnik mercedes pravi:
Pa veš kje ,je zapisano da v Sloveniji veljajo enote samo v telemach omrežju ?
Citat:
Veljavnost zakupljenih enot iz dodatnega paketa FREE2GO REVOLUCIJA je 30 dni od prve aktivacije oziroma vsakega nadajnega dneva vklopa, neporabljene enote se po pretečeni veljavnosti dodatnega paketa zbrišejo. Ponoven vklop dodatnega paketa je možen po preteku veljavnosti dodatnega paketa ali po porabi vseh zakupljenih enot. Enote iz dodatnega paketa FREE2GO REVOLUCIJA se ne morejo koristiti za klice/SMS/MMS (»storitve« na posebne in komercialne številke, storitve v tujini izven EU ali mednarodne storitve, opravljene iz Slovenije. Storitve se koristijo v radijskem omrežju Telemach (prikaz omrežja: Telemach), storitve opravljene iz radijskega omrežja ponudnika nacionalnega gostovanja (prikaz omrežja: Telemach Mobitel ali znak za gostovanje) pa se obračunajo dodatno po Ceniku.
Pusti ti support, še enkrat pokliči pa boš dobil odgovor, da se ne podaljša. Potem pa lahko še enkrat pokličeš, pa boš dobil odgovor, da ni še nič znanega.Citat:
Uporabnik WPT78 pravi:
jp, revolucija paket se podaljša (vsaj tako na supportu trdjo)
Citat:
Uporabnik Daniel pravi:
Omrežje ima res dobro pokritost in kar solidno hitrost prenosa podatkov a imam sam naprimer težave, ko doma stopim v hišo dobivam SMSe o nedosegljivosti, če pa nastavim na avtomatiko pa me meče na Hrvaške operaterje (blizu meje). Tako moram imeti, če želim biti dosegljiv zadevo nastavljeno na Telekomovo omrežje. Oddajnik je pa na istem stebru kot Simobilov, posledično so tudi z Simobilom težave. Telekom ima pa nekoliko boljšo lokacijo oddajnika in tam nimam težav z dosegljivostjo.
Še enkrat: Kaj ima to veze s tvojim routerjem?Citat:
Uporabnik yamahafazer pravi:
Hocem dostopno tocko unifi izklopit na ruterju
NeCitat:
Uporabnik XSIDE pravi:
Jaz sem ga dobil po pošti že nakaj časa nazaj, je pa tudi na portalu. Ga niti na portalu nimaš?
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Kaj ne deluje niti na ukazani način *123# tam bi se moglo videt kolk maš itn..
Citat:
Uporabnik Super pravi:
Torej kocka je padla. Cenik od 1.2.2018
Revolucija se vrača na 2.000 enot. Po novem se bo paket VEČ izenačil z Revolucijo. Glede cene seveda.
Torej če si vezan samo iz naslova znižanja naročnine (si naročnik na njihov trojček), lahko brez pogodbene kazni prekineš razmerje in greš v nove zmage.