Citat:
Uporabnik logistik pravi:
KSZ
2 vprašanja za znalce.
Prenos podatkov na hrvaškem mi ne uspe vzpostavit nikakor čeprav imam vse obkljukano kaj bi bilo narobe?
D3go zadnje tri tedne ne gre več gledati za nazaj discovery, NGC in History kej je fora? Hvala bogu vsaj OTO dela.
Ni več ppapi podpore za plugine pri obeh zgoraj napisanih, zato tak odgovor (ff od v52, chrome od v45).Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
O ud keri amaterji,.. za d3go ni primeren ne Firefox ne Chrome ker se jim ne da posodobiti zadev,..ni uporaben niti EDGE, ker se ne moreš prijaviti v d3Go,.. ostaneta ti IE in Safari???WTF
Citat:
Uporabnik XSIDE pravi:
A APN maš pravilno nastavljen (npr. za iOS). V Slo dela tudi brez nastavitev, medtem ko v tujini brez pravilnih nastavitev ne bo šlo.
Za D3Go pa ne bi videl. Ravnokar pri sebi probal in mi tako na Discovery, NGC kot History dela ogled za nazaj. Razen, če misliš za Disovery HD, NGC HD in HD History.
Citat:
O ud keri amaterji,.. za d3go ni primeren ne Firefox ne Chrome ker se jim ne da posodobiti zadev,..ni uporaben niti EDGE, ker se ne moreš prijaviti v d3Go,.. ostaneta ti IE in Safari???WTF
Citat:
@Kupec hvala da mi širiš obzorje za storitve, ki jih žal ne morem uporabljati,.. komentar je sicer na mestu
,..če pa nisi opazil se pritožujem se nad ponudnikom, ki mi nudi storitve in nima veze s tem kje sem zaposlen,..b