vidim da maš 4g in ne 4g+, jst sm mel tudi slabe hitrosti dokler nism mel boljšega telefona, sepravi ali lokacija ali pa telefon problem pri tebi najverjetneje (pa tudi uni R nevem kaj je)
sej pomoje so zaradi tebe in takih ki so meli za domači net to uvedli, ker nočejo tega. Testiraj kako maš zdaj po updatu, če ni ok imata telekom pa a1 opcijo domači net preko 4g in 5gzdravo
naj nekdo to sproba prosim, če res že deluje mi doma imamo samo to opcijo uporabe interneta in imamo dva tveja OTT in se bojim, da bom moral za vsako posiljati sms bedarija saj s tem niso nic naredili samo nas zajebali !
hvala
To bi se verjetno dalo rešit s kakšnim avtomatskim pošiljanjem sms-s na vsakih 10 minutzdravo
naj nekdo to sproba prosim, če res že deluje mi doma imamo samo to opcijo uporabe interneta in imamo dva tveja OTT in se bojim, da bom moral za vsako posiljati sms bedarija saj s tem niso nic naredili samo nas zajebali !
hvala
Ja jaz imamo to preko 4g modema narejeno ne bo se dalo avtomatsko pošiljanje ja jaz sem vzel ta net zaradi neomejitve neta ostali so omejevaliTo bi se verjetno dalo rešit s kakšnim avtomatskim pošiljanjem sms-s na vsakih 10 minut
automatic send sms - Android Apps on Google Play
Enjoy millions of the latest Android apps, games, music, movies, TV, books, magazines & more. Anytime, anywhere, across your devices.play.google.com
Telefon je 5gvidim da maš 4g in ne 4g+, jst sm mel tudi slabe hitrosti dokler nism mel boljšega telefona, sepravi ali lokacija ali pa telefon problem pri tebi najverjetneje (pa tudi uni R nevem kaj je)
Če so drugi na lokaciji boljši zamenjajTelefon je 5g
Tak da ne ti o telefonu.
Omrežje je v kurcu na našem območju saj 3 km od mene kjer je 5g signal gre do 350 mbit
Tudi v modemu se da, zakaj ne. Seveda ne v vsakem. Ampak ravno zaradi takih so omejili.Če maš SIM v modemu bolj težko.
Ja je mobitel ampak ne bistveno.Če so drugi na lokaciji boljši zamenjaj
Kaj se da? Poslati SMS na roke ja. Govor je bil pa o android aplikaciji za samodejno pošiljanje. Ne vem kater modem podpira andriod appe.Tudi v modemu se da, zakaj ne. Seveda ne v vsakem. Ampak ravno zaradi takih so omejili.
Kakšna je pa kaj pokritost mobilnega omrežja Telemach v primerjavi z A1 in Telekom?
Nekaj sem gledal na tej strani https://www.nperf.com/ , ampak nimam pojma koliko so stari podatki oz. koliko je to realno, ker tukaj je videti da je pokritost telemacha precej slabša v primerjavi z ostalima dvema.