Ne vem, kako se drugi menijo s Telesmehom, ampak mene so klicali po 2 letni vezavi, da imajo ugodnosti če se vežem naprej.
Pa sem jim bolj v šali kot zares rekel, da sem pričakoval, da 2 leti ne zapadem v podražitve. Pa se je bsul plaz, da kao kaj še hočem, saj so nacenejši od vseh in oh in sploh. Sem dejal, da bom še premislil. Po 1 tednu dobim po pošti en špeh papirjev o njihovem dobrem poslovanju za narpčnike in pa pogodbo o podaljšanju za dve leti. Takrat sem se odločil, da grem stran od njih, ker o podaljšanji se pa nisem pogovarjal, da dobim kar na dom. No po kakem mesecu dobini, zopet njihovo pošto, ki jo zavrnem. Dobim zopet klic, kaj se grem da tako zavračam pošto, da sem neresen ..... Ko me tako nekaj minut obklada z besedami prekinem klic. Ko me ponovno kliče, se ne oglasim. Plačam kar jim gre in grem k drugemu ponudniku.
Mejduš, pa zgleda, da jih bom imel spet na grbi. Sedaj so kupili našega kabelskega operaterja. Upam le, da se bo še v našem koncu dalo čimprej iti na kakega drugega operaterja z internetom.