No takole... sem se prestavil na Telemach z dvema številkama. Zaenkrat nimam težav. Je pa res, da še nisem kaj veliko okoli hodil.
Ker pa je bilo nekje zgoraj napisano, kakšne mahinacije se gredo operaterji pri prekinitvah, imam tudi sam dve prigodi:
- ena od prenesenih številk je bila prej na A1. Ker računa za številko nisem imel pri roki, pogledam na ženin račun, kako je z obračunskim obdobjem (ženina in številka, ki se je prenašala sta imeli enak paket in sklenjeni istočasno "pripelji prijatelja"). Obdobje na njenem računu 1. - 31. In zato stempiram tako, da smo prenos naredili iz 28. na 1. In potem malce presenečenja, ker na računu številke, ki sem jo dejansko prenašal pa je bilo obračunsko obdobje drugačno. 28. - 27. in zaradi tega moram sedaj še cel mesec plačevati naročnino staremu operaterju.
- drugo številko sem prenašal iz Telekoma. Tam sem imel paket Dostopni C in aktiviran brezplačni SIM2 (ki sem ga občasno uporabljal v tablici za prenos podatkov). Pri prenosu sem prenašal samo "nosilno" številko in predvideval, da se "podrejena" številka avtomatično ukine, saj nima več nosilne osnove. Ja seveda ne. Temu SIM2 so avtomatično obesili naročnino in jo moram prekiniti posebej. Se pa obračuna proporcionalno obdobje in ne cel mesec.
Pod črto: Da jim jebe. vse po spisku. Vsi so iste baraba. Ampak res je, vse to menda piše v drobnem tisku...