Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
itak pa mobilni internet ni namenjen torentom in podobnemu,..
b
zakaj že ne?
Citat:
itak pa mobilni internet ni namenjen torentom in podobnemu,..
b
Citat:
Uporabnik Daniel pravi:
Nekateri na podeželju smo šele sedaj prišli do 15 Mbps na fiksnem dostopu, upload pa tako že dosti prej pade glede na razdaljo. Marsikdo pa niti nega nima, niti nima pogojev za to zaradi razdalje. Strategija, da se z LTE, pa čeprav le LTE20 pokrijejo bele lise je sicer dobra a spet z omejevanjem količine prenosa to ni nič drugega kot odiranje tistih, ki ne morejo do drugačnega dostopa, saj bojo morali vse dodatne MB drago plačati ali pa uživati v DialUP hitrostih (odvisno od operaterja).
Zaradi mene sicer kar zaračunavajte polni LTE, mene ne bo prizadelo saj na streho že montiram sektorko, da si pokrijem širše območje okrog doma z hišnim internetom. Bo pa zagotovo prizadelo marsikoga drugega, pa tudi sama tehnologija bo napredovala dosti počasneje, ker enostavno ne bo uporabnikov, ki bi koristili poln potencial LTE omrežja.
Vse skupaj me malce spominja na čase, ko se je na vse pretege trdilo, da ADSL ni mogoč brez ISDN, kar se je potem izkazalo za debelo laž. Posledica je bila, da si marsikdo ni želel niti privoščiti ADSL zaradi kupa dodatnih stroškov (takrat je bilo zelo aktualno kopanje jarkov za ethernet kable med sosedi). Seveda je telekom na račun tega dobro zaslužil, a vseeno bi se bilo dobro vprašati koliko več ADSL dostopov bi prodali brez te omejitve in kakšen bi bil končni finančni izplen. Sedaj je situacija spet podobna - omejitve...
Citat:
Pakul,.. Dexter je bil pameten da je vse jabe,..
Drugače pa tudi če dobiš testno opremo jo prej ali slej plačaš tako ali drugače,.. da bi jo kateri proizvajalec šenkal še nisem videl,.
b
Citat:
09.12.2013
iPhone 5s in iPhone 5c na voljo tudi v akcijski ponudbi SiOL BON
V petek, 13. decembra, v Telekomu Slovenije pričenjamo s prodajo mobitelov Apple iPhone. Od tega dne dalje bosta mobitela iPhone 5s in iPhone 5c na voljo v vseh 19 Telekomovih centrih po Sloveniji.
Apple iPhone 5s bo uporabnikom na voljo v vseh treh različicah spominskih kapacitet (16 GB, 32 GB in 64 GB) ter v vseh treh barvnih različicah (zlata, srebrna in temno siva).
Apple iPhone 5c bo uporabnikom na voljo v različici s 16 GB spominske kapacitete, na voljo pa bo v beli, zeleni, roza in modri barvi.
Oba mobitela bosta uporabnikom na voljo z obročnim plačilom kupnine, prav tako pa bosta na voljo tudi v posebni akcijski ponudbi
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
- "bon250€" + 13,70€ x 24mesecev = 329€ (sem vezan dve leti...kam?)