Novo pri Telekom Slovenije

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Uporabna_Stran pravi:
Telekom Slovenije načrtuje modernizacijo 425 mobilnih baznih postaj (Telekom Slovenije je resno vzel investicije v letu 2014 – 101 FTTH in 66 FTTN lokacij ter 425 mobilnih baznih postaj) http://www.blog.uporabnastran....-baznih-postaj/

Kaj točno bodo počeli pa niso hoteli pojasniti.

Nič kaj takšnega, redna investicija ter priprava omrežja na nove tehnologije kot je LTE, to kar so ostala dva operterja že izvedla in še izvajata. Ampak PR ne bi bil PR, če se ne bi oglašal za vsako malenkost, naslednje obvestilo mislim, da bo, da so v vseh svojih WC-jih zamenjeli ves toalet papir za dišečega
grin1.gif
.

Lp.

Uporabna_Stran

Pripravnik
25. nov 2011
410
0
16
To o WC papirju ne vem, glede na to, da tebi piše, da si Mobitel PR, ti očitno to veš in si sedaj delil z nami. Jaz sem samo objavo na AKOS-ovi strani pokomentiral. Mobilni del niti ni tako zanimiv, ker gre več ali manj za posodobitve. Fiksni pa je precej bolj, ker bodo kot kaže gradili precej novih FTTH lokacij (in 101 FTTH lokacija NI malenkost)

p.s. Strogo gledano je čisto vsaka objava PR.
smile-1.gif

Uporabna_Stran

Pripravnik
25. nov 2011
410
0
16
Zadeva, vklop LTE-ja na iJabku pri Telekomu Slovenije je že rahlo čudna. Sedaj zamujajo že dobre 4 mesece od zadnjega datuma, ki so ga obljubili. Generični odgovor je tako že nekaj časa "Naše omrežje je pripravljeno, čaka se na Apple".

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Citat:
Uporabnik Uporabna_Stran pravi:
Zadeva, vklop LTE-ja na iJabku pri Telekomu Slovenije je že rahlo čudna. Sedaj zamujajo že dobre 4 mesece od zadnjega datuma, ki so ga obljubili. Generični odgovor je tako že nekaj časa "Naše omrežje je pripravljeno, čaka se na Apple".

Ma dol visi Applu za Slovenijo
smile-1.gif
Glede na to da se ma Telekom za neko resno firmo bi lahko to malce bolj pritisnili na Apple, ne pa samo da čakajo. Včasih tudi ne dočakaš...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Problem je menda v tem, da se Kosovski operater IPKO predstsvlja enako kot Mobitel (omrezje 041) ... in menda sta bili pogoj dve opciji... Omogocit LTE tudi na Kosovem... ali pa preprogramirat vse SIM kartice IPKOta ... Menda so se odlocili za drugo in je to sedaj ze pri koncu (v zacetku aprila so menda remote preprogramirali vse SIM kartice)... tako da naj bi dobili zelelno luc tudi za LTE na iPhone-ih pri Mobitelu ...

cvinga

Fizikalc
10. feb 2014
1.830
1
36
Dobra zadeva ta deezer...pa še zastonj prenos podatkov in celo sinhronizacija na telefon
zmaga.gif

KdoZ

Pripravnik
28. maj 2011
364
2
16
Velja to tudi za poslovne uporabnike? npr če vzames na poslovni neomejeni paket d?

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.572
940
113
Tisti, ki ste danes aktiviral Deezer, do katerega datuma vam velja ta Deezer Premium+?

cvinga

Fizikalc
10. feb 2014
1.830
1
36
Me pa zanima s to sinhronizirano glasbo katera se nalaga v mapo deezer. Po preteku brezplačnega obdobja se naprimer odjaviš in me zanima če se bo še dalo predvajat naloženo glasbo na telefonu ?

Ali kako bi se jo dalo prekopirat iz mape deezer v kakšno drugo mapo ?

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.103
4.097
113
Po moje je dan čez kakšen DRM, da se to prepreči. V kakšnem formatu pa so shranjene glasbene datoteke?

cvinga

Fizikalc
10. feb 2014
1.830
1
36
Na noben način ne pridem v naloženo glasbo na telefonu..kateri format je ne vem....menda eno uro poslušanja požge tam 60 mega podatkov če bi bili obračunani..torej malo.

Ba4Gf9b.png

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.