Novo pri Telekom Slovenije

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.572
940
113
in potem konkurenca spet u luft, da so zaradi tega nekonkurenčni.......

Da ne bo pomote - to bi bil tud zame idealen paket, sam kaj ko tega še en lep čas ne bomo videli.

Nazadnje urejeno:

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Res je. Samo en mičken problem ima. To je S! brand in človek je verjetno z razlogom pri TS...

guardy

Guru
3. avg 2007
8.516
1.109
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Bob vabi...
B

Pri bobu v teh enotah NI vkljčeno MMS sporočilo, kar je daleč največji mimosun...
evil.gif

dinos77

Pripravnik
2. nov 2010
589
1
18
Slovenija
Citat:
Uporabnik Ledenko pravi:
in potem konkurenca spet u luft, da so zaradi tega nekonkurenčni.......

Da ne bo pomote - to bi bil tud zame idealen paket, sam kaj ko tega še en lep čas ne bomo videli.

Na Telekomu zagotovo nikoli, na Simobilu pa ga zaradi Boba ne bodo dali ven. Bob pa zame ne pride v poštev! Torej vzemi ali pusti
smile-1.gif
Pa smo tam...

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Ni poanta, da BI preživel, poanta je, da je to BV, da se MMS računa drugače...

Kdo pa danes se uporablja MMS?
smile-1.gif
...

ne vem od kje ti te informacije ali bilokaj podobnega ampak MMS kar solidno delujejo, brez večjih zapletov. Vsaj na TSu, kako je drugje pa ne vem
smile-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:

ne vem od kje ti te informacije ali bilokaj podobnega ampak MMS kar solidno delujejo, brez večjih zapletov. Vsaj na TSu, kako je drugje pa ne vem
smile-1.gif

Jaz sicer tudi nisem imel nekih vecjih problemov... res pa je, da MMS posljem samo takrat, ko kaj testiram
smile-1.gif
...

In odgovor "kar solidno delujejo" pove vse ...
smile-1.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
MMS špila več kot solidno...ok res pa da občasno interworkinh med operaterji ne špila. Med katerimi pa ne bom pisal, ker bom hitro pristranski
evil.gif

Skratka men super funkcionira, tudi glede velikosti fotk ni problema, predvsem pa mi lavfajo na dnevni bazi med iOS in WP8
cheer.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
MMS špila več kot solidno...ok res pa da občasno interworkinh med operaterji ne špila. Med katerimi pa ne bom pisal, ker bom hitro pristranski
evil.gif

Skratka men super funkcionira, tudi glede velikosti fotk ni problema, predvsem pa mi lavfajo na dnevni bazi med iOS in WP8
cheer.gif

Med iOS in WP8 je MMS itak brezveze ... ker sta oba smartphone-a ... in je veliko bolj enostaven nacin posiljanje preko e-poste
smile-1.gif
.... Taksno je moje mnenje...

Bolj problem so razni mobilniki, ki niso v kategoriji smartphone ...
smirk-1.gif

Sicer sva pa malo zasla iz teme
smile-1.gif

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:

smile-1.gif

Jaz sicer tudi nisem imel nekih vecjih problemov... res pa je, da MMS posljem samo takrat, ko kaj testiram
smile-1.gif
...

In odgovor "kar solidno delujejo" pove vse ...
smile-1.gif

Seveda da jih ne pomanjšajo, če pa imajo v nastavitvah nastavljeno, da pošlje sliko v velikosti s katero je bila zajeta slika. Se ne čudim.
Sem se daj za foro pogledal na mojem telefonu kako je z MMSom. Slika je velika 3,1MB, če jo pa dam v MMS je veliksot MMS sporočila 175kb. To torej pomeni, da pošlje za dve enoti MMSa (kolikor vem je ena enota MMSa 100kb).
smile-1.gif

Če pa mobilnik sam ne spremeni velikosti slike pa glej kaj sem napisal zgoraj. Prejšnji telefon, ki sem ga imel je imel v nastavitvah pod MMSi napisano kaj naj naredi s sliko in si lahko pustil originalno velikost, ali pa zmanjšal velikost, kar si pač označil.
Da ne pride pa si nastaviš, da te obvesti, ko nekdo dobi MMS ali pa ga celo prebere (ja, tudi to se da narediti pri MMSu). Tisti, ki ima sklopljen prenos podatkov pa še vedno dobi obvestilo o prejetem MMSu in nato lahko prenese MMS ko vključi prenos, torej nobenega problema. Sem poslal že kar nekaj MMSov uporabniku, ki ni na istem operaterju kot jaz.

Še vedno, če hočeš poslati sliko na hitro in se nočeš zafrkavati pošlješ MMS pa je. Vedno so opcije, ampak če jih ljudje ne znajo izkoristiti oz. uporabiti so si sami krivi.

Dale

Fizikalc
21. jul 2007
829
42
28
"Tisti, ki ima sklopljen prenos podatkov pa še vedno dobi obvestilo o prejetem MMSu in nato lahko prenese MMS ko vključi prenos, torej nobenega problema."

Jest je najbrž mislil na non-JB iPhone, kjer ni tega obvestila.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik Dale pravi:
"Tisti, ki ima sklopljen prenos podatkov pa še vedno dobi obvestilo o prejetem MMSu in nato lahko prenese MMS ko vključi prenos, torej nobenega problema."

Jest je najbrž mislil na non-JB iPhone, kjer ni tega obvestila.

Logično. Takih iphonov je pri nas trenutno 95%, če ne več. 3 leta nazaj pa
confused-1.gif

S57BMU

Pripravnik
7. sep 2007
643
10
18
Ker me je zanimalo sem jih pravkar povprašal če to velja za vse pakete (sam imam 2012) in dobil odgovor da za tiste ki imajo zakupljene količine to NE velja
cheer.gif

Lp.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.