Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
ne vem od kje ti te informacije ali bilokaj podobnega ampak MMS kar solidno delujejo, brez večjih zapletov. Vsaj na TSu, kako je drugje pa ne vem
Jaz sicer tudi nisem imel nekih vecjih problemov... res pa je, da MMS posljem samo takrat, ko kaj testiram
...
In odgovor "kar solidno delujejo" pove vse ...
Seveda da jih ne pomanjšajo, če pa imajo v nastavitvah nastavljeno, da pošlje sliko v velikosti s katero je bila zajeta slika. Se ne čudim.
Sem se daj za foro pogledal na mojem telefonu kako je z MMSom. Slika je velika 3,1MB, če jo pa dam v MMS je veliksot MMS sporočila 175kb. To torej pomeni, da pošlje za dve enoti MMSa (kolikor vem je ena enota MMSa 100kb).
Če pa mobilnik sam ne spremeni velikosti slike pa glej kaj sem napisal zgoraj. Prejšnji telefon, ki sem ga imel je imel v nastavitvah pod MMSi napisano kaj naj naredi s sliko in si lahko pustil originalno velikost, ali pa zmanjšal velikost, kar si pač označil.
Da ne pride pa si nastaviš, da te obvesti, ko nekdo dobi MMS ali pa ga celo prebere (ja, tudi to se da narediti pri MMSu). Tisti, ki ima sklopljen prenos podatkov pa še vedno dobi obvestilo o prejetem MMSu in nato lahko prenese MMS ko vključi prenos, torej nobenega problema. Sem poslal že kar nekaj MMSov uporabniku, ki ni na istem operaterju kot jaz.
Še vedno, če hočeš poslati sliko na hitro in se nočeš zafrkavati pošlješ MMS pa je. Vedno so opcije, ampak če jih ljudje ne znajo izkoristiti oz. uporabiti so si sami krivi.