Novo pri Telekom Slovenije

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Alex

Fizikalc
21. jul 2007
950
91
28
Ljubljana
Odlično. Spodaj pa piše:

Citat:
Naprave ni več v prodaji.
hysterical-1.gif

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Mi ni žal da sem vzel HTC One in nisem čakal na Nexus 5 tako kot sem sprva mislil
smile-1.gif

Ja tudi na spletni strani se vidi da je velikost pomnilnika 16GB, škoda, ker mi je bilo to na Nexus 4 premalo. Lahko bi ponudili še Nexus 5 32GB.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Tko, na hitro..
Strani odpira presenetljivo hitro. Na S3 je potreboval par sek, preden je odprl Alter.si, tuki ga odpre res takoj (!).
Baterija za1x presenetljiva. 6% v 3 urah matranja.
Vse ikone so za moje pojme prevelke. Razen, če želijo pritegniti še starejšo generacijo
smile-1.gif

Nisem še pogruntal, kako prenest vse stike z google acc na telefon. Mislm, sej so notri, samo ko zalaufaš dialerja in greš pod kontakte, moraš klikniti še na All Contacts, da se ti odpre seznam.

Google in FB sta očitno skregana; namreč ni možno posync-at kontaktov z FB stiki. Sem moral naložit prog, ki je to naredil. Pa še to samo slike in še to samo, če imaš kontakt shranjen točno tako, kot je na FB, drugače ti ne prepozna (npr. samsung ti je vse slike potegnil dol, ista imena sparil, ostala si pa lahko sam povezal in imel vse podatke-mail, rd, itk). No, Nexus je s temu skregan in noče tega delat
smile-1.gif

Za sms-je uporablja Google Hangout app. Kao, da so vse združil skp. Glupo
smile-1.gif
Sm naložu takoj drug app (GoSmsPro, works like a charm).
Nastavitve fotkiča so res okrnjene. Skorajda rahlo nesmiselne (verjetno je to samo stvar prejšne navade).
Slike so
srce-1.gif

Wifi dela zelo presenetljivo dobr ( po oceni prejle iz lokala, k je imel S3 rahle probleme z signalom, se Nexus oklene signala ko pijan šanka
smile-1.gif
).

Recmo tko, na hitro
smile-1.gif

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.471
110
63
40
Malo tu,malo tam :)
VEČ MOBILNEGA INTERNETA, VEČ VSEBIN.

V osveženih Mobitelovih paketih Mobilnega Interneta v najhitrejšem omrežju LTE 4G imate sedaj vse najljubše vsebine zmeraj na vašem mobitelu ali tablici, hranite pa jih lahko v TViN Shrambi (do 50 GB). Poleg tega pa lahko sedaj brezplačno gledate nogometne prenose UEFA Liga prvakov in HBO GO vedno in povsod. Vse to na novi tablici, ki je na voljo z bonom za samo 14 EUR.

VEČ MOBILNEGA INTERNETA, VEČ VSEBIN

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.167
487
83
Citat:
Uporabnik Technics111 pravi:
spet so dražji lopovi..pa sej to ne moreš verjet, golazn izkoriščevalska.....simobil ma za tak keš 20 € paket neomejeno v vsa omrežja na paketu bombastic...če podaljšaš naročnino pa 16€.

Ko bi se vsaj TELETI- telekomovi, malo zamislili ob njihovih nategancijah v preteklosti z ISDN / ADSL , kje pa ...da bi ponudli malo nižje cene od konkurence in bi se malo odkupli za svoje svinjarije...boli njih K..RC ..vudri po siromaku,kolko se le da...

Bombastik je na voljo le za orto uporabnike, 2014 pa za vse.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
V akciji z aneksom višja cena od redne v tujini.... res ne vem, kdo še kupuje telefone pri operaterjih. Mogoče so zato začeli akcije z boni...

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
Torej ciljaš na obroke? Ker kot že rečeno... v tujini je telefon v redni prodaji cenejši kot pri Telekomu v akciji (izjema je bon, če imaš še njihov internet).

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
zakaj pa bi imeli nižjo ceno? imajo dobro omrežje, veliko naročnikov, zveste stranke,.. njim se splača marsikateremu uporabniku tudi,.. volk sit in koza cela,..ne vem če je vsem potrebno "sleči hlače" kot to dela Tuš,.. in po pravici,..pojma nimam od kje Tušu denar,.. od jogurtov
confused-1.gif

b

Sicer cisto OFF ampak morem...od kje tusu denar!? ce ima simobil s svojimi oderuskimi cenami in odnosom 30 miljonov cistega dobicka ima lahko tus z malo nizjimi cenami se vedno ZELO uspesno bilanco...tak da se lahko nehas vprasevat kako in kaj

igors24

Pripravnik
5. maj 2010
505
0
16
Kaj se čudiš? Sam si dreznil v tisto, kar v to temo ne spada ... mene so v temi novo pri bobu za dobronameren nasvet pošiljali naj se nekam speljem ... Je hepanov odgovor čisto na nivoju. Drži se teme, ne vpletaj in blati drugih operaterjev in bo ...
priden.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Njegov odgovor je res off...stanje ne more biti ravno rožnato je pa res da se trudijo...
B

igors24

Pripravnik
5. maj 2010
505
0
16
Ne spodnje je bilo "off" in popolnoma nepotrebno.

Citat:
ne vem če je vsem potrebno "sleči hlače" kot to dela Tuš,.. in po pravici,..pojma nimam od kje Tušu denar,.. od jogurtov

Na to si seveda dobil temu primeren odgovor.

Drugače pa, tržni delež vztrajno raste, prihodki se povečujejo, dolgovi redno poplačujejo. Kako pri vas definirate uspeh? Tudi vi ste bili na tej točki, pozabljaš? Dovolj "off" z moje strani.

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Skratka, dolga do vratu, ki ga ni treba vrnit, ker so ga dale državne banke.
Sodnih plomb na premoženje je pa samo za preko 560 mio. Verjetnost poplačila si lahko izračuna pa vsak sam.

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Eno vprašanje.......pred kratkim sem šel iz enotnega paketa na Jesen 2013 in plačal 20€ migracije.
Če bi se zdaj odločil za paket 2014 bi bila migracija 9€ ali spet novih 20€?
Nisem več prepričan ampak se mi zdi, da so migracije v akcijske pakete po 20€.
Mi lahko to kdo potrdi?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.