Jaz to sploh vedu nisem... Kupim ves vesel poln SIM, pol pa zvem, da po prenosu dobim pravega...Telekom je smotan, da kao za prenos rabiš prazno sim kartico. Ne vem zakaj ostali operaterji nimajo tega problema.
Jaz to sploh vedu nisem... Kupim ves vesel poln SIM, pol pa zvem, da po prenosu dobim pravega...Telekom je smotan, da kao za prenos rabiš prazno sim kartico. Ne vem zakaj ostali operaterji nimajo tega problema.
Mobi je postal hitrejši
Sem poskusil sedaj in dela.Telekom trenutno tezava pri deljenju Gb na stevilke. Se komu?
Eh. Bi raje videl, da bi dejansko zagotavljali vsaj tisto, kar je bilo do včeraj obljubljeno. Realnost pa je taka:
Se 100% strinjam. To imajo vsi predplacniski ponudniki ki delujejo preko operaterja A1 torej BOB, HOT in res cudno da se Telekom tega ne uvede. Morda pa racunajo na to da ce zelis imeti VoLTE imej se preplacano narocnino.Lahko bi še omogočili VoLte.
Tisti, ki ste že kupovali, do kdaj je veljavnost teh kartic ?Poglej priponko 108728
Evo pa bo oktobra
Za prvo silo bo ok, to nesmiselno omejitev na 64 kbit/s so le dvignal na 2 Mbit/s, kot da berejo ko pojamram tukaj. Vsaj Youtube in net dela za prvo silo, ko "zmanjka" 200GB na mobi C.
Ne to... Datum veljavnosti vrednostnice ?