Novo pri Telekom Slovenije III.

Štajerc1

Zelenc'
14. nov 2024
3
1
3
Julija sm s telekomom skleno narocnino na paket Net al nekaj takega. V pogodbi kao pise da 60 dni pred iztekom vezave (akcijske ponudbe) lahko dobim spet baje neko akcijsko ponudbo (pomojm spet vezava za 2 leti)?a je to ze kdo koristil?

lithium

Pripravnik
18. avg 2007
592
10
18
Je mogoče tu kak Telekom agent? Podaljšali bi naročnino za stacionarne storitve na optiki za dve leti, pa s tem imeli še kakšno ugodnost (popust).

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.830
1.161
113
Nazadnje, ko so me klicali (2 meseca nazaj), mi je gospa na drugi strani rekla, da ugodnosti za obstoječega naročnika paketa Neo ni, razen če bi sklenil novo naročniško razmerje za mobilni del (za katerega me že nekaj let gnjavijo, zakaj tega nimam pri njih), takrat pa bi mi šli naproti z 10€ nižjo naročnino.... :bonk:

Aja, pa pri paketu Neo se baje da odstraniti stacionarno številko - sem že pred časom na računu opazil na postavki, da je stac. številka ločena od interneta in televizije. Nikjer pa v Moj Telekom ne vidim opcije, da lahko to ven brišem (po telefonu mi je bilo rečeno, da se da).

erikson

Guru
25. avg 2007
26.235
9.412
113
Koga pa dobi (m ) na tej številki? Tudi meni v začetku septembra poteče vezava, kontaktirala me je referntka, posebno ponudbo čakam en teden. Sem že v sosednji temi spraševal, kdo ve kako je s Telemachom?
To številko so mi iz Telekoma poslali na SMS, da imajo posebno ponudbo zame in naj jih kontaktiram. Nimam pa nobene vezave.

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.416
185
63
Nazadnje, ko so me klicali (2 meseca nazaj), mi je gospa na drugi strani rekla, da ugodnosti za obstoječega naročnika paketa Neo ni, razen če bi sklenil novo naročniško razmerje za mobilni del (za katerega me že nekaj let gnjavijo, zakaj tega nimam pri njih), takrat pa bi mi šli naproti z 10€ nižjo naročnino.... :bonk:

Aja, pa pri paketu Neo se baje da odstraniti stacionarno številko - sem že pred časom na računu opazil na postavki, da je stac. številka ločena od interneta in televizije. Nikjer pa v Moj Telekom ne vidim opcije, da lahko to ven brišem (po telefonu mi je bilo rečeno, da se da).
Mislim da je preko moj telekom ne moreš. Pač prijazni so do konca (tvojega bridkega konca). Pri meni so poslali obrazec, smo podpisali, skenirali in poslali nazaj. Povsem digitalno. So pa potem izklopili. Mail sem pa lahko ukinil :).

Jernej

Dale

Fizikalc
21. jul 2007
889
64
28
Preko nove verzije Mobi aplikacije se sedaj lahko napolni dobroimetje tudi z Google Pay.

Priočna zadeva, mi pa ni čisto jasno zakaj hkrati ne integrirajo še Flika (kot domače rešitve).

Dale

Fizikalc
21. jul 2007
889
64
28
Meni repliciraš ? kaz imam dovolj dobroimetja, in to ravno preko 10+10 vrednostnic iz starih akcij. To je bila samo infomacija, da je na voljo nova funkcionalnost polnjenja in / ali plačila - mogoče pa komu prav pride ? To je vse.

In ja, tudi sam ne polnim Mobi preko kartic in spremljam, ko / če bo nova akcija.50% off.