Ko bi imeli prijazno ceno minutaze ali mesecni paket ala Bob 5 v minimaluNo saj mobi ima paket tudi za 7,95 eura.
Tak da....
Ko bi imeli prijazno ceno minutaze ali mesecni paket ala Bob 5 v minimaluNo saj mobi ima paket tudi za 7,95 eura.
Tak da....
Ko bi imeli prijazno ceno minutaze ali mesecni paket ala Bob 5 v minimalu
Če to bere kak telekomovc... tudi ta mesec bi prosil za povečanje količin podatkov. Glavni internet je preko lte modema, nekaj dela od doma, zvečer pa več časa in si paše kak film pogledat.
Hvala
Kje bi se ga dalo še ogledati ?
Mislim, da je že bilo omenjeno, da ima Spar do konca aprila akcijo, da ob polnitvi 10 eur na MOBI račun prejmeš 10 eur gratis...
Ker sem trenutno še na IZI Mobilu, me zanima, kako je to mišljeno? Ali lahko kupiš več teh vrednostnih kartic v mesecu aprilu in potem npr.: koristiš to komaj v avgustu in ti vseeno da 10 eur gratis? Ali je to mišljeno, da kupiš npr.: 5 vrednostnih kartic po 10 eur in za tiste, ki jih koristiš do konca aprila, ti samodejno dodajo 10 eur gratis na račun? Ima potem ta znesek neki rok uporabe?
Pa ali lahko te kartice kupiš samo v intersparu ali tudi kje na netu?
Mislim, da je že bilo omenjeno, da ima Spar do konca aprila akcijo, da ob polnitvi 10 eur na MOBI račun prejmeš 10 eur gratis...
Ker sem trenutno še na IZI Mobilu, me zanima, kako je to mišljeno? Ali lahko kupiš več teh vrednostnih kartic v mesecu aprilu in potem npr.: koristiš to komaj v avgustu in ti vseeno da 10 eur gratis? Ali je to mišljeno, da kupiš npr.: 5 vrednostnih kartic po 10 eur in za tiste, ki jih koristiš do konca aprila, ti samodejno dodajo 10 eur gratis na račun? Ima potem ta znesek neki rok uporabe?
Pa ali lahko te kartice kupiš samo v intersparu ali tudi kje na netu?
In koliko čas je potem paket C po tej znižani ceni?
Jaz sem vse to prebral a sem zgleda tko zabit, da ne razumem, koliko časa potem traja ta znižana akcijska naročnina? Samo v času promocijskega obdobja? 6 mesecev? Do naslednje spremembe paketov, ki je lahko čez 2 meseca? Plus da sprememba ni zastonj, ampak se jo zgleda plača.Obstoječi naročnik pridobi navedeno ugodnost, znižano mesečno naročnino paketa Naj C, na podlagi spremembe obstoječega mobilnega paketa v paket Naj C v promocijskem obdobju od 3. 9. 2019 do 30. 4. 2020. Sprememba naročniškega paketa se zaračuna po veljavnem ceniku. Vezava ni pogoj za pridobitev ugodnosti.
Jaz sem vse to prebral a sem zgleda tko zabit, da ne razumem, koliko časa potem traja ta znižana akcijska naročnina? Samo v času promocijskega obdobja? 6 mesecev? Do naslednje spremembe paketov, ki je lahko čez 2 meseca? Plus da sprememba ni zastonj, ampak se jo zgleda plača.