takoj, oz si izbereš uro po željiKaj menjava simke iz micro v nano pride slabe 3€? Koliko se pa čaka da vklopijo?
takoj, oz si izbereš uro po željiKaj menjava simke iz micro v nano pride slabe 3€? Koliko se pa čaka da vklopijo?
in zakaj jih ne tožiš ??
Če je pa to tebi treba razlagat, je pa nekaj hudo narobe (recimo to, da tolčeš v kontra samo zato, ker ti to paše).Kaj ima net toliko elementarnega da se brez njega ne da preživeti? Pa dobro pomisli kaj ima takega, da pripelje do vsesplošne katastrofe, vojne...
Ti meni ne bi razlagal ampak bi me rad prepričal. Ne vem, verjetno sem toliko straejši od tebe da sem še imel kvalitetno otroštvo. In da se da čisto lepo preživeti tudi nekaj dni brez elektrike, ni konec sveta. Seveda ne za žabarje oz. mestne srajce za katere je konec sveta že to, da eno uro net ne dela in ne morejo gledati eumnosti po TV. In na tej točki bova končala debato. Žal ne razumem samo tega kako je lahko človek, ki se ima za razgledanega, za svetovnega človeka tako ozko usmerjen na nekaterih področjih.Če je pa to tebi treba razlagat, je pa nekaj hudo narobe (recimo to, da tolčeš v kontra samo zato, ker ti to paše).
Ti meni ne bi razlagal ampak bi me rad prepričal. Ne vem, verjetno sem toliko straejši od tebe da sem še imel kvalitetno otroštvo. In da se da čisto lepo preživeti tudi nekaj dni brez elektrike, ni konec sveta. Seveda ne za žabarje oz. mestne srajce za katere je konec sveta že to, da eno uro net ne dela in ne morejo gledati eumnosti po TV. In na tej točki bova končala debato. Žal ne razumem samo tega kako je lahko človek, ki se ima za razgledanega, za svetovnega človeka tako ozko usmerjen na nekaterih področjih.
Ti meni ne bi razlagal ampak bi me rad prepričal. Ne vem, verjetno sem toliko straejši od tebe da sem še imel kvalitetno otroštvo. In da se da čisto lepo preživeti tudi nekaj dni brez elektrike, ni konec sveta. Seveda ne za žabarje oz. mestne srajce za katere je konec sveta že to, da eno uro net ne dela in ne morejo gledati eumnosti po TV. In na tej točki bova končala debato. Žal ne razumem samo tega kako je lahko človek, ki se ima za razgledanega, za svetovnega človeka tako ozko usmerjen na nekaterih področjih.
)Ti meni ne bi razlagal ampak bi me rad prepričal. Ne vem, verjetno sem toliko straejši od tebe da sem še imel kvalitetno otroštvo. In da se da čisto lepo preživeti tudi nekaj dni brez elektrike, ni konec sveta. Seveda ne za žabarje oz. mestne srajce za katere je konec sveta že to, da eno uro net ne dela in ne morejo gledati eumnosti po TV. In na tej točki bova končala debato. Žal ne razumem samo tega kako je lahko človek, ki se ima za razgledanega, za svetovnega človeka tako ozko usmerjen na nekaterih področjih.
Da ne odpiram nove teme, če mogoče kdo ve glede MOBI prepaid paketa.
Torej potrebujem "SMS sprejemnik sporočil" za obdobje 2. let. Kolikor vem je prejem SMS-ov brezplačen, ali ne? Kakor sem gledal je najcenejša opcija naslednja:
1. vzamem Mobi sim kartico za 8,5 EUR, od tega je 5 EUR dobroimetja, dodam še recimo 8 EUR, se pravi imam 13 eur dobroimetja
2. aktiviram neko podaljšanje paketa vsakih 89 dni, ki se odšteva od dobroimetja in to me stane 1,52 EUR na kvartal, torej na 2 leti krat 8 = dobrih 12 EUR.
3. vklopim vse blokade (blokada vseh klicev navzven, blokada SMS/MMS-ov navzven, blokada interneta) - da teoretično ne morem imeti drugih stroškov
Se pravi me stane 2 leti takega sistema dobrih 12 EUR.
Vprašanji:
1. A zgoraj navedeno deluje tako kot sem si zamislil?
2. A točke 1, 2 in 3 lahko naredim sam ali moram na kak center od Telekoma da mi to uredijo?
Vnaprej hvala kakšnemu mojstru ki je to že delal in ve.