A1 ponuja LTE fiksne pakete do 40/5, Telekom do 10/2. Tako, da bi na A1 znali biti paketi do 40 Mbit/s. Razen seveda, če se bodo tudi oni fokusirali na tiste, ki imajo manj kot 10/2.
Kaj pa GVO oz. njihovi podizvajalci?Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Zivim km od telekomove centrale.
Vdsl siba do 20/4.
Poleti so govorili da bo do novega leta optika po obstojecih stangah. Sem jih vprasal do katerega novega leta, pa so rekli 2018. No zaenkrat nisem se nikjer videl.telekomovcev po vasi. Novo leto pa ze je.
Citat:
Dela trenutno potekajo na območju Mestne skupnosti Litija, v naslednjih mesecih pa je predvidena tudi nadgradnja v naseljih Breg pri Litiji, Veliki vrh, Zgornji Log, Spodnji Hotič, Zgornji Hotič, Jesenje in Vače.
Jaz sem na AKOSovih straneh videl, da bodo pri meni gradili optiko poleti 2016. Januarja 2017 je GVO prišel pregledati teren (rekli so, da bodo končali do poletja 2017), 8. januarja 2018 so zabrneli stroji.Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Poleti so govorili da bo do novega leta optika po obstojecih stangah. Sem jih vprasal do katerega novega leta, pa so rekli 2018. No zaenkrat nisem se nikjer videl.telekomovcev po vasi. Novo leto pa ze je.