večina ljudi ma telefon z vsaj 4g, tisti ki nimajo uporabljajo 2g za gsm in sms nevem kje bi bil 3g uporabenda, poglej, je še dost takih userjev ki nimajo telefona z 4G ali 5G, ali volte, bi bili pa v roamingu npr na telemach 3G,
saj ima tudi telemach gsm dobro omrežje pa je v roamingu na telekomu na gsm, je tako,
slovaška, poljska, norveška, madžarska , avstrija 2 operaterja , to je po EU, za usa in ostalo se mi ne daAaahm, dej povej kje si operaterji tako pomagajo in si z roko v roki ustrežejo pri vsem? Dej ne brihtoliraj. Napiši države, celine, kjer so tako ustrežljivi drug do drugega? Vse je vprašanje cene in koristi.
Tako ja, tisti uporabnik, ki nima 4G ali 5G telefon, potem tudi ne potrebuje prenosa podatkov (omrežja 3G), ampak uporablja telefon samo za klice in sms.večina ljudi ma telefon z vsaj 4g, tisti ki nimajo uporabljajo 2g za gsm in sms nevem kje bi bil 3g uporaben
Ja dej no naštevat kr neki, dej link kjer piše da si operaterja, ne ponudnika, med sabo delita omrežje. Prvi drugemu 3G, drugi prvemu 4G npr...če to drži, bom utihnil.slovaška, poljska, norveška, madžarska , avstrija 2 operaterja , to je po EU, za usa in ostalo se mi ne da
??List_of_mobile_network_operators_of_Europe , vpiš v google
slovaška - podobno kot pri nas(eni majo 2g,3g od druzga ko svojega nima na logaciji)List_of_mobile_network_operators_of_Europe , vpiš v google
Ker nekateri želijo 3g za katerikoli razlogZakaj se sploh ubadate z 2G in 3G tule? 2G ima Telekom samo za naprave, ki ne omogočajo VoLTE. Telekom pa ima celo VoWiFi tako, da dela vsepovsod kjer je WiFi signal.
Pa za izimobil, pa mobi pa roaming od tujcev.Zakaj se sploh ubadate z 2G in 3G tule? 2G ima Telekom samo za naprave, ki ne omogočajo VoLTE. Telekom pa ima celo VoWiFi tako, da dela vsepovsod kjer je WiFi signal.
Tole ne vem ce drži, vsaj za telekom. Kolikor vem niso vse naprave podprte za VoWiFi, tudi če naprava sama podpira.Zakaj se sploh ubadate z 2G in 3G tule? 2G ima Telekom samo za naprave, ki ne omogočajo VoLTE. Telekom pa ima celo VoWiFi tako, da dela vsepovsod kjer je WiFi signal.
Zato, ker si njihov operater (beri Telemach) ni bil sposoben urediti 4G nacionalnega gostovanja in sedaj bi moral Telekom ponujat 3G za njih?Ker nekateri želijo 3g za katerikoli razlog
Jaz sem opažal obratno... Na Telekomu bistveno slabšo kvaliteto klica od A1 in marsikje tudi slabše storitve in signal...6 let sem imel poleg privat Telekoma se A1 v sluzbenem telefonu. Kar lahko recem je, da je bil signal, kvaliteta klica na A1 slabsa in skoraj vedno ko na A1 ni bilo signala imel na Telekomu se dovolj signala za klic ali internet. Na splosno je bilo vec problemov v a omrezju z nedosegljivostjo kot na Telekomu v celotnem obdobju.
Ne vem pa kaksna je bila cena A1, tako da ne morem oceniti, ce je bil paket tako poceni, da se je s tem kompenziralo tezave.
Ne norčuj seMa to je odvisno od čevljev. Policijski bolje vlečejo.