??List_of_mobile_network_operators_of_Europe , vpiš v google
??List_of_mobile_network_operators_of_Europe , vpiš v google
slovaška - podobno kot pri nas(eni majo 2g,3g od druzga ko svojega nima na logaciji)List_of_mobile_network_operators_of_Europe , vpiš v google
Ker nekateri želijo 3g za katerikoli razlogZakaj se sploh ubadate z 2G in 3G tule? 2G ima Telekom samo za naprave, ki ne omogočajo VoLTE. Telekom pa ima celo VoWiFi tako, da dela vsepovsod kjer je WiFi signal.
Pa za izimobil, pa mobi pa roaming od tujcev.Zakaj se sploh ubadate z 2G in 3G tule? 2G ima Telekom samo za naprave, ki ne omogočajo VoLTE. Telekom pa ima celo VoWiFi tako, da dela vsepovsod kjer je WiFi signal.
Tole ne vem ce drži, vsaj za telekom. Kolikor vem niso vse naprave podprte za VoWiFi, tudi če naprava sama podpira.Zakaj se sploh ubadate z 2G in 3G tule? 2G ima Telekom samo za naprave, ki ne omogočajo VoLTE. Telekom pa ima celo VoWiFi tako, da dela vsepovsod kjer je WiFi signal.
Zato, ker si njihov operater (beri Telemach) ni bil sposoben urediti 4G nacionalnega gostovanja in sedaj bi moral Telekom ponujat 3G za njih?Ker nekateri želijo 3g za katerikoli razlog
Jaz sem opažal obratno... Na Telekomu bistveno slabšo kvaliteto klica od A1 in marsikje tudi slabše storitve in signal...6 let sem imel poleg privat Telekoma se A1 v sluzbenem telefonu. Kar lahko recem je, da je bil signal, kvaliteta klica na A1 slabsa in skoraj vedno ko na A1 ni bilo signala imel na Telekomu se dovolj signala za klic ali internet. Na splosno je bilo vec problemov v a omrezju z nedosegljivostjo kot na Telekomu v celotnem obdobju.
Ne vem pa kaksna je bila cena A1, tako da ne morem oceniti, ce je bil paket tako poceni, da se je s tem kompenziralo tezave.
Ne norčuj seMa to je odvisno od čevljev. Policijski bolje vlečejo.
Mal mi pridte nasproti. Nekaj sem na hitro pogledal..... v Srbijo grem za dva dni. Se kaj dokupi, se kaj obkljuka v mojem telekomu, da bom varen pred kako izredno porabo?
Proti Arialu je drago.Imaš 3- in 7-dnevni zakupi za Balkan
Zakupa Balkan 3 in 7 dni veljata pri izbranih operaterjih v naslednjih državah: v Bosni in Hercegovini(BH Telecom in m:tel (Mobi's)), v Srbiji (Telekom Srbija in Yettel), v Črni gori (M:tel), v Severni Makedoniji (T-mobile in A1 Makedonija DOOEL Skopje) in na Kosovu (IPKO).
Zakupi za ostale države
Zakupi sporočil, klicev in prenosa podatkov za ostale države sveta.www.telekom.si