Citat:
Uporabnik KejsiStoner pravi:
Eno hitro vprasanje. Na hrvaskem sem vklopil HR Internet (10 gb), pa na iPhonu 6 nikakor ne morem narediti hotspota. Je to zakljeno ali sem samo nesposoben?
Citat:
Ja, pise mi unable to connect, dostopno tocko pa sicer najde.
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Ja, pise mi unable to connect, dostopno tocko pa sicer najde.
S cim se po povezujes na iPhone? Kaksen star Android? Se spomnim, da so nekateri imeli probleme s povezavo preko tetheringa ...
Citat:
Jest: iPhone 6 in ThinkPad T540p via iPhone 6 pri Telekomu
ok, ravno uredil zadevo. nekaj časa HS sploh ni bila vidna, sedaj očitno dela. prej sem imel carrier ročno naštiman (to je po navodilih TS v priloženem SMSu ob prijavi), sem dal zdej na auto in dela kot šus
Citat:
Uporabnik Breyton pravi:
Do dokončne odprodaje 100 € znižanje cen izbranih mobitelov. Izkoristite enkratno ponudbo!
Za vas smo pripravili akcijo, v kateri lahko izbrane mobitele kupite na obroke kar 100 € ceneje. V primeru enkratnega plačila lahko izkoristite tudi popust v višini 100 € na katerikoli mobilni telefon iz naše ponudbe. Akcija traja do 30. 9. 2016 oziroma do odprodaje zalog
http://www.telekom.si/zasebni-uporabniki/mobiteli-in-naprave/100-EUR-2016
Citat:
Pogoji za nakup mobitelov: Akcijska ponudba velja v obdobju od 4. 7. 2016 do 30. 9. 2016. Velja le za obstoječe naročnike paketov Enotni D 200, Moj D, Duet POP in Druga številka - Najin D, ki opravijo menjavo obstoječega paketa v katerikoli mobilni naročniški paket Telekoma Slovenije iz redne ponudbe, ki omogoča sklenitev aneksa in vezavo naročniškega razmerja za storitve Mobitel za obdobje 12 ali 24 mesecev.