Meni se zdi precej nedvoumno napisano... da se lahko izognejo težavam zaradi nevtralnosti interneta, bodo TVIN prestavili v intranet in bo posledično nedostopen preko ostalih operaterjev. Upam, da se motim...
Pa kje kaki no, nevtralnost ti prepoveduje storitev napeljat do uporabnika brez da se porabljajo podatki, v primeru tujih operaterjev uporabniku SE šteje prenos podatkov, kar pomeni da ni nobena nevtralnost kršena, nevtralnost je bila kršena v primeru prenosa preko telekomovega mobilnega omrežja, ker se ni štelo prenešene enote.Citat:
Uporabnik Mikrohard pravi:
Meni se zdi precej nedvoumno napisano... da se lahko izognejo težavam zaradi nevtralnosti interneta, bodo TVIN prestavili v intranet in bo posledično nedostopen preko ostalih operaterjev. Upam, da se motim...
Zakaj bi se trudili za ostale? Jaz sem Telekomov uporabnik fiksnih storitev... kako pa naj bi drugače gledal TVIN? Ampak mobilno telefonijo imam pa pri Simobilu (nižja cena, več količin, boljše omrežje na našem območju... torej win, win, win)... in sedaj brez VPN-ja ne bom imel več možnosti gledati TVIN-a na mobilnem omrežju.Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
ta telekomove uporabnike je to cisto ql da bo ostal brezplačen promet...zakaj pa bi se trudli za ostale?
Citat:
Zakaj bi se trudili za ostale? Jaz sem Telekomov uporabnik... kako pa naj bi drugače gledal TVIN? Ampak mobilno telefonijo imam pa pri Simobilu... in sedaj brez VPN-ja ne bom imel več možnosti gledati TVIN-a.Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
ta telekomove uporabnike je to cisto ql da bo ostal brezplačen promet...zakaj pa bi se trudli za ostale?
Citat:
Lej... ne sekiraj se zame. Jaz bom še vedno lahko gledal mobilno televizijo. Se mi pa zdi odločitev Telekoma precej grda... in ni trikrat za reči, da se ne bo enkrat v prihodnosti menjal operater (ne zaradi te specifične odločitve, temveč zaradi več takih manjših stvari, ki se počasi nabirajo), tako kot sem ga menjal za mobilne storitve.
Citat:
Uporabnik urby20 pravi:
Šalabajzerji telekomovski....