Ne splača imeti glede na kaj?Citat:
Uporabnik brezhibno pravi:
sedaj bi bilo fer, da bi znižali ceno deezerja, ker zato ceno se ne splača ga imeti.
Oddajanje 1 programa v DVB-T stane za TV program med 10.000 in 20.000 €/mesec, na IPTV vsaj glavnim programom operater plača TV programu.Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
Eksponentno novih naprav puta nula EUR je nula koma nula EUR.
FM se ne poslavlja. Ukinja se poskusna digitalna radio oddaja RTVSLO.
V avtu internetnega radia ne bo. Sploh v slovenskih subruralnih območjih. Elektronsko cestninjenje dela tudi brez interneta, še enega faktorja, kjer gredo reči narobe. Radiodifuzija je postavljena in učinkovita. Z enega hriba pokrivajo četrt Slovenije. Z enega hriba z LTE pokriješ dve ovci in dva volka, potem pa kapacitete ni več.
Citat:
Uporabnik roCkY pravi:
Ne splača imeti glede na kaj?Citat:
Uporabnik brezhibno pravi:
sedaj bi bilo fer, da bi znižali ceno deezerja, ker zato ceno se ne splača ga imeti.
Cena deezerja je 7 €. Meni je sprejemljiva. Ker relativno dosti rabim mobilni net sem po ukinitvi naročenega paketa+podatkovni dedaj na neomejenem D. Nikoli mesečno ne porabim prek 8GB mobilno. Torej do 15 GB ostane kar nekaj za deezer in video ... dokler sem pripravljen plačati seveda.
Nenanazadnje pa gre deezer tudi lokalno. Problem pa je, da imajo dandanes telefoni premalo spomina za tovrstne rabote. S karticami pa je glede na moje iskušnje sam ljubi križ in strošek. Pa naj bo "kitajček" za male pare ali preplačana znamka. Niti pa še nisem računal koliko nekaj prek 1500 tujih skladb v priljubljenih + kakih 50-60 SLO albumov sploh zasede..
Citat:
Uporabnik dinos77 pravi:
Monitor je objavil navodila za oškodovance Telekoma:
http://www.monitor.si/clanek/telekom-vam-je-dolzan-denar-izterjajte-ga/163810/
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:
Nobeden pa ne omenja, kako je glede vračila zneska za prisiljen nakup še ISDN telefona, ki je takrat koštal 20.000 SIT in svoj obstoječi telefon si mogel pospraviti v škatlo in uporabljati slednjega, sicer ISDN storitev ni delala
Kako je z vračilom tega zneska? Tega recimo nobeden ne omenja
P.S.
Telekom takrat ni ponujal nobenih vmesnikov za ISDN
Lp.
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Samo kaj, ko smo si vsi želeli call-ID, če smo že (pre)plačevali.