Novo pri T2 III.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
7.463
3.233
113
Moje razmišljanje: TV postaja služi z reklamami, če teh ni v delu oddaj (časovni zamik), ji naročniki to očitajo, oz. ji znižuje ceno oglasnega časa. Ergo, postaja zahteva od operaterja, da reklame vrti in prepreči njihov preskok, če to ne naredi, lahko upravičeno zahteva nadomestilo za izgobljen prihodek.

Jebat ga, čimprej TV na zahtevo, pa plačaš raznorazne opcije, tudi brez reklam.

LarryClay

Guru
10. feb 2023
1.576
1.571
113
Dejansko že sedaj operaterji za nekatere prograne sami "vtiskajo" reklame. Ti premori za reklame so zaradi tega standardizirani in signalizirani.

22. jul 2007
13.869
1.896
113
124
Bravo in za to plačuješ ¨samo 5.99€¨ na mesec.
In kaj na to prvi AKOS - nič kot ponavadi. :bonk:
Takšne spremembe so zgolj v škodo naročnikov, ki za to celo plačujejo in so nedopustne. Upam, da se čim več ljudi odzove in pritoži na to enostransko grobo kršitev naročniške pogodbe in zatre to v kali; preden bodo še ostali operaterji začeli kopirati te potrošnikom neprijazne "rešitve",

• Všeč mi je
Reactions: NekdoK

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.332
831
113
EU
Bravo in za to plačuješ ¨samo 5.99€¨ na mesec.
In kaj na to prvi AKOS - nič kot ponavadi. :bonk:
Takšne spremembe so zgolj v škodo naročnikov, ki za to celo plačujejo in so nedopustne. Upam, da se čim več ljudi odzove in pritoži na to enostransko grobo kršitev naročniške pogodbe in zatre to v kali; preden bodo še ostali operaterji začeli kopirati te potrošnikom neprijazne "rešitve",
Jaz sem tudi napisal pritožbo. Mislim za koji k... bom jst zdej gledal reklame za to kar plačujem. 6 evriča sploh ni tako malo denarja. Sploh pa lopovi na njihovi spletni strani to funkcionalnost še vedno oglašujejo kot - pazi to:
Brez reklam.png

Pa kaj tem ni jasn:zavijazocmi: