Če bi se dalo tudi samo T-2 omrežje tako GOVOR kot DATO izklopit in uporabljat le TS bi bilo sploh BOMBA
Iščem te nastavitve in jih ni ,kje jih najdem,tudi izbira T2 signala ni na razpolago.
Moj T-2 je menjava za horizont.Hvala za pomoč ,kaj si lahko pa tu nastavim,kjer si drugje ne morem?
Da ne odpiram nove teme bom kr tu vprašu, glede da nimam T2 niti 1 mesec mi pošteno kodra živce zaradi signala
Res da imam tel prek 3 leta str... ali ima telekom signal res tako slab signal ali je do telefona?
Namreč recimo če se peljem proti Lipoglavu ali v dolini proti Besnici mi vedno prekine klic! Recimo na Telemachu mi ga ni prekinjalo (nisem imel dobrega signala a ga ni prekinjalo) a sedaj pa vedno na T-2.
Ali ima Telemach boljši signal in ali bi menjava telefona mogoče rešila zadevo?
Sem tudi to probal pa ni nič bolje, žal...Iste težave rešil tako da sem nastavil ROČNO izbiro omrežja na Telekom Slovenije pa je zdaj telefon vedno na TS in zadovoljivo dela .
Sem tudi to probal pa ni nič bolje, žal...
V vseh krajih je enakoSignal bo boljši na Telemachu, ...
Loterija.V vseh krajih je enako
Dolina Besnice, Lipoglav tu je Telekom no go. V dolini Besnice je celo Telemach boljši. Precej pa zavisi tudi od telefona..... Kje konkretno imaš težave? To področje res poznam.Da ne odpiram nove teme bom kr tu vprašu, glede da nimam T2 niti 1 mesec mi pošteno kodra živce zaradi signala
Res da imam tel prek 3 leta str... ali ima telekom signal res tako slab signal ali je do telefona?
Namreč recimo če se peljem proti Lipoglavu ali v dolini proti Besnici mi vedno prekine klic! Recimo na Telemachu mi ga ni prekinjalo (nisem imel dobrega signala a ga ni prekinjalo) a sedaj pa vedno na T-2.
Ali ima Telemach boljši signal in ali bi menjava telefona mogoče rešila zadevo?
Sej veš kje se zgubi signal, Podgrad - Besnica 500m (dva ovinka) gledam tudi telefone ki imajo boljši sprejem signala, kaj pa vem če bi to rešilo težavoDolina Besnice, Lipoglav tu je Telekom no go. V dolini Besnice je celo Telemach boljši. Precej pa zavisi tudi od telefona..... Kje konkretno imaš težave? To področje res poznam.
Vem vem, ta hudi ovinek se imenuje "Knapovska draga" tam so obdelovali mlinske kamne katere so isklesavali v kamnolomu mlinskih kamnov pod starim gradom. Strmo kot sam vrag...... Samsung galaxyji tam kar dobro lovijo signal, operater je Telekom....Sej veš kje se zgubi signal, Podgrad - Besnica 500m (dva ovinka) gledam tudi telefone ki imajo boljši sprejem signala, kaj pa vem če bi to rešilo težavo