So dali že na Google Play, zadnjič še ni bilo.No daj ovinek malo razširi
Telefon z možnostjo dveh SIM kartic?Zanima me kaj je to zaena zadeva pod nastavitve SIM kartice Roaming 1 in roaming 2. Jest sem dal na 1, poizkusil na HR omrežjih. Poveže se na vse 3 in na vseh je LTE in prenos podatkov deluje. Kaj je potem tisti roaming 2?
Na google play ga ni bilo približno en mesec... in krivda ni bila na strani T-2 (pa ne me spraševat, kaj je bil problem... pač je bil app neupravičeno umaknjen iz stora).So dali že na Google Play, zadnjič še ni bilo.
Po ovinkih sem mislil, da sem googlal za apk datoteko in jo na eni strani našel.
Ne, Iphone X. Ena SIM kartica. Ni mi jasno, kaj je to. Gledal nekaj neuradni T2 forum, pa ne najdem pravih odgovorov. Eni pravijo, da Roming1. dela samo v EU, Roaming 2 tudi drugod. na telekomu, tega menija v telefonu sploh ni omogočenega, na T2 pa je. Bomo vidli, V HR se je normalno povezal.Telefon z možnostjo dveh SIM kartic?
To bi pa tudi meni prav prišlo, en roaming za EU in drugi za drugod! Ker sem precej izven EU moram vedno pazit da roaming izklopim, tako pa bi bil lahko brez skrbi.Ne, Iphone X. Ena SIM kartica. Ni mi jasno, kaj je to. Gledal nekaj neuradni T2 forum, pa ne najdem pravih odgovorov. Eni pravijo, da Roming1. dela samo v EU, Roaming 2 tudi drugod. na telekomu, tega menija v telefonu sploh ni omogočenega, na T2 pa je. Bomo vidli, V HR se je normalno povezal.
Tako imajo vsi operaterjiPozitivno. T2 ne računa polne naročnine za nekaj dni v mesecu. 25.02. Prenesel sinu številko iz telekoma in sklenil Brezčasni MAXI. Od T2 danes dobil račun za samo prporcionalni del za 3 dni. 1,17 EUR brez DDV.