Novo pri Simobilu IV.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Group_Therapy

Dvojček št. 2
18. jul 2007
7.339
1
38
Imam SE P1i, casovni pas je CET - izbrano mesto za home time zone je Ljubljana.

SMS, ki pride z mobitelove stevilke ima v inboxu pravilno prikazan cas.
SMS s simobilovih stevilk - tudi z moje lastne, pa je za 1uro naprej.

Ce je tezava na moji strani, potem kar na dan s predlogi, kladivo je pri roki
smile-1.gif

Edit:
MMS sporocila delajo tako kot morajo.

Nazadnje urejeno:

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Citat:
Uporabnik Cooper pravi:
Eno vprašanje - možno, da je že odgovor na to, ampak vseeno. Ali so pri opciji 201 video klici v druga omrežja brezplačna, ali se plačajo? Tnx
Video klici se štejejo kot navadni klici in so kot taki tudi vključeni v Opcijo 201.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Aha to je torej to.. No za informacije so tudi drugi portali, seveda brezplačni
smile-1.gif
Na drugih pa plačaš ves prenos podatkov, ki pa je na portalu VFL brezplačen. Ne govorim o Planetu in Tuševem portalu, mislim na RTV SLO, 24 ur in podobne.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Nevem če sem kak MB že porabi
smile-1.gif
Dajte mi nekaj še rečt, opcija 201 pokriva tudi Tušmobil? Vem da pri opciji mobilni, kjer so bile nižje cene v ostala omrežja ni bilo Tuša zraven zato vprašam! HVALA

Lp

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Opcija 201 vključuje klice v vsa ostala mobilna(razen klice v Simobil) in stacionarna omrežja....

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik wildude pravi:
Ali pa morda čas na tvojem telefonu ni pravilno nastavljen (časovni pas).
No ja, zdaj bo tak nekaj dni kaos s časom, zaradi idiotizma ("premaknimo kazalce ure").
Prej recimo bankomati niso delali.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
V Sloveniji!
wink-1.gif

Res je
priden.gif

Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik wildude pravi:
Ali pa morda čas na tvojem telefonu ni pravilno nastavljen (časovni pas).
No ja, zdaj bo tak nekaj dni kaos s časom, zaradi idiotizma ("premaknimo kazalce ure").
Prej recimo bankomati niso delali.

No jst pa na srečo nimam nobenih problemov s tem niti pri Simobilu niti pri Tušmobilu - uro sem lepo ročno prestavil in je
zmaga.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Preko SMS stanja sem imel sredi meseca porabo 2,5€ potem pogledam 28.3. in piše 0€
confused-1.gif
A nimajo obračunskega obdobja od prvega do zadnjega?

akes

Zelenc'
5. dec 2008
9
0
1
Mene pa zanima zakaj moram vsakič plačat prehod na drugi paket. Prvo iz orto smart na smart20(na podjetje). Pol pa spet iz smart20 na paket 3zame. Mislim da bi lahko bil vsaj prehod na dražje pakete brezplačen. Kaj bo mogoče x1 v kaki individualni akciji za posameznike po nižji ceni. Je mogoče pričakovati kaki HTC pri simobilu. Nad omnioHD sem že obupal ker je tak verjetno ne bo pri simobilu pred septembrom.

LP,

Nazadnje urejeno:

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Preko SMS stanja sem imel sredi meseca porabo 2,5€ potem pogledam 28.3. in piše 0€
confused-1.gif

Nje nje, imaš več obračunskih odbodbij - jaz ga imam recimo 13 oz 14-ga v mesecu. Pokliči na klicni center in povpraši kdaj imaš ti obračunsko obdobje....

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Jaz imam obračunsko obdobje 28. v mesecu, me zanima kako sem prišel ta mesec skozi s to opcijo 201, računam da bo še ostalo viška ampak se hitro naberejo ti klici za 10, 15s ki se štejejo kot minuta! Pustimo se presenetit
wink-1.gif

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
confused-1.gif
Novopečeni Simobilovec
grims-1.gif

Billing cikel se na Simobilu začne z:
6
13
20
27
dnem v mesecu. Strošek menjave billing cikla znaša 6,30 EUR!

Malo nepriročno, predvsem zaradi tega, ker položnica pride čisto drugače kot ostale. Ampak tako šparajo, da so mašine za tiskanje položnic obremenjene bolj enakomerno čez mesec, prav tako oddelek računovodstva in reklamacij.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Na računu boš opazil dvojno obračunano naročnino za opcijo 201(vsaj pri meni je bilo tako), ker plačaš za tisti mesec ko si jo vključil in za mesec vnaprej...

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Bush pravi:
Citat:
confused-1.gif
Novopečeni Simobilovec
grims-1.gif

Billing cikel se na Simobilu začne z:
6
13
20
27
dnem v mesecu. Strošek menjave billing cikla znaša 6,30 EUR!

Malo nepriročno, predvsem zaradi tega, ker položnica pride čisto drugače kot ostale. Ampak tako šparajo, da so mašine za tiskanje položnic obremenjene bolj enakomerno čez mesec, prav tako oddelek računovodstva in reklamacij.

Mah saj niso tolk natančni, jaz čisto vsak mesec plačam kakšen dan prepozno, lih tako se mi izide in niso še enkrat niti pisnili. Je pa res, da je to vedno od enega do 4 dni zamude, ne več.
Še ko sem enkrat založil račun in opomin (ja tut to se da), sem dobil po SMSu ukor pred izklučitvijo, da so me še enkrat v rit sunili. Pol sem pa le plačal.
stupid-1.gif

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.099
139
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik akes pravi:
Mene pa zanima zakaj moram vsakič plačat prehod na drugi paket. Prvo iz orto smart na smart20(na podjetje). Pol pa spet iz smart20 na paket 3zame.
LP,

Da malo popravim, prehod iz smart20 v triZame je brezplačen.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.