Novo pri Si.mobilu X.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

map

Guru
6. jul 2008
7.847
1.965
113
najrajš na babi
@Borovnica in ostali

Rabim PUK kodo za Simobilov predplačniški paket oz. SIM kartico. A se da dobiti drugo predplačniško SIM z isto telefonsko številko, dobroimetje pa se prenese na novi SIM. Danes mi je lokalni Simobilov zastopnik zatrjeval, da ne gre, da se zamenjava lahko pravi samo pri naročniških SIM. Sicer imajo pa danes v izpadu sistem, tako, da bo zamenjavo, če se da lahko naredil v ponedeljek.

Hvala

Nazadnje urejeno:

Dare1

Pripravnik
20. jul 2007
524
2
18
Brez problema ti dajo novo simko, greš do Simobilove poslovalnice in ti uredijo v minuti. Zaračunajo pa 11€, ki morajo biti naloženi kot dobroimetje. Dobroimetje s stare simke se ti pa seveda prenese na novo.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.491
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Pozabil pa si napisati, da potrebuje dokazilo, da je predplacniski paket njegov ...

http://goo.gl/iJde6

Pogosto_zastavljena_vprasanja_-_Si.mobil_d.d.-20130608-190701.jpg

darlev

Fizikalc
18. apr 2008
690
65
28
Ljubljana
Citat:
Uporabnik natko45 pravi:
Kaj pa vem, stoposto bodo imeli kje kakšno foro...al bo prenos podatkov ko presežeš ful drag, tako da te bo glava bolela, ali kaj podobnega...pa naročnina tudi ni ravno poceni. Pomojem boš na koncu spet še hitro na 50 eur in več, res me zanima kaj bo za ena fora tuki.

Ma fore ni nobene..... Kok uporabnikov tega paketa pa mislite da bo naredilo tok klice (v drugo omrežje) da se ne bo splačalo..... Jaz sem mnenja da max. 10% uporabnikov (pa še to sem sigurno preveč napisal), ostalih 90% bo pa "preplačalo" paket....

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
124
Ja, je. Ampak zdaj že kar nekaj časa ni "ugodnosti", kjer si naročniško razmerje podaljšal z že 19 meseci (torej 5 mesecev pred iztekom ni bilo treba nič doplačat za nov telefon, oziroma plačat pogodbene kazni). Zdaj ti doplačilo računajo do preteka stare pogodbe.

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.884
626
113
A je komu tole logično?
confused-1.gif

Vzel sem telefon na simpl paket + MIDI PLUS (300MB).
Po parih mesecih ugotovim, da pa mi ni do tega da bi moral pazit na porabljen promet in hočem povečat paket na simpl + MAXI PLUS (1GB).

Torej želim ob isti vezavi za 2 leti namesto 12€ na mesec plačevati 18€ na mesec. Torej želim plačevat VEČ.

Pa na Simobilu pravijo, da se ne da.

Ozr. edini možni način je, da v celoti poplačam ostanek subvencije (130€) in potem na novo sklenem paket z MAXI PLUS.
bonk.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.491
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Je nekako logicno... ker "plus" paketi so namenjeni predvsem znizanju cene subvencioniranega aparata... poleg pa dobis nekaj prenosa podatkov ...

Ce rabis vec prenosa, moras vzeti opcije ...

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Jest in ostali ljubitelji japčkov,..
Apple se je omehčal in dovolil LTE na obgrizkih,..
vih: facebook

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.468
109
63
40
Malo tu,malo tam :)
Vklopiš eno od opcij Mobilni internet 1 ali 3 GB pa je zadeva rešena ( pa še skrbi nimaš če bi prekoračil zakup podatkov saj se zmanjša le hitrost prenosa podatkov )

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.884
626
113
Ni fore da bi moral dodati še en paket (ki pride dražje), če bi pa lahko samo prestopil v paket z več podatki.
tongue-1.gif

V glavnem če bi mi omogočili prehod v višji paket bi v naslednjih 20 mesecih dobili od mene 20*18=360€ tako bom pa samo poplačal subvencijo (120€) in šel raje na Mobitel...

gonilnik

gps navigator
23. jul 2007
650
8
18
50
Futuristic tudi jaz sem razočaran nad njihovimi storitvami.Sedaj so ponudili novi neomejeni paket.Pa sem šel vprašat če bi lahko iz paketa Orto smart plus mega plus lahko preklopil na paket neomejeni in mega plus.
Pa so mi rekli da bi moral plačat 300 evrov pogodbene kazni.
Sem se tudi jaz odločil da bom po preteku subvencije menjal operaterja

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.491
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik gonilnik pravi:
Futuristic tudi jaz sem razočaran nad njihovimi storitvami.Sedaj so ponudili novi neomejeni paket.Pa sem šel vprašat če bi lahko iz paketa Orto smart plus mega plus lahko preklopil na paket neomejeni in mega plus.
Pa so mi rekli da bi moral plačat 300 evrov pogodbene kazni.
Sem se tudi jaz odločil da bom po preteku subvencije menjal operaterja

Verjetno si se pred kratkim vezal z nakupom kaksnega drazjega mobilnika, ce imas toliko za doplacat ...

http://www.simobil.si/sl/packages.cp2?cid=AC586F68-2D45-B789-B49E-33F71DC00FD8&linkid=package

O_Neskoncnem_paketu_-_Si.mobil_d.d.-20130616-105957.jpg

Bos pa potem brez aneksa in lahko vzames spet telefon ter ga prodas in tako lahko dobis povrnjen vlozek v prekinitev aneksa
smile-1.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
ksz

Simobil, 0,5€ za 1MB prenosa nad zakupljeno količino? Seriously? Konkretno - tujec je presegel 600MB, ignoriral (ni razumel, pa ni vprašal) vaša SMS opozorila, prišel do 900+MB prenosa, dobil SMS z informativno porabo 165€. Takrat je dojel, da nekaj ni OK. Kriv je seveda sam, ampak 0,5€ za 1MB? Come on.
bonk.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.