Novo pri Mobitelu

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.913
646
113
Ker so mobi uporabniki škrtice in bi potem ves čas to uporabljali.
evil.gif

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Verjetno je to kar blizu resnice
grin1.gif

Drugače se pa vse nove storitve večinoma najprej ponudijo naročnikom, šele potem Mobi uporabnikom.

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Kakšno se vam zdi pa tole ITAK nezgodno zavarovanje? Za 1,99 ojra na mesec se meni zdi na prvi pogled čist fajn..a si je kdo že kaj bolj podrobno ogledal splošne pogoje oz. se pozanimal?

artie

Pripravnik
23. avg 2007
87
0
6
Citat:
Uporabnik pikapoka pravi:
Kakšno se vam zdi pa tole ITAK nezgodno zavarovanje? Za 1,99 ojra na mesec se meni zdi na prvi pogled čist fajn..a si je kdo že kaj bolj podrobno ogledal splošne pogoje oz. se pozanimal?

Men se zdi zadeva zelo ugodna, ker 1,99 EUR na mesec človek res ne pogreša, ima pa celotno nezgodno zavarovanje. Lih razmišljam, da bi tudi sama to sklenila. Mobitel

Tukaj vse piše, sem preletela in zaenkrat nimam pripomb. Drgač je pa zavarovanje namenjeno vsem naročnikom Itak paketa in je vezano na naročnino, tako da če izgubiš status, itd , zavarovanje ostane.

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
To, da je zastonj je že dobro, v bistvu je men bolj všeč to, da si skozi "na vezi" in samo pritisneš tipko in govoriš (brez predhodnega klicanja). Sploh je lahko zabavno (in uporabno), kadar je več ljudi v istem kanalu. Walkie talkie efekt pač daje občutek, da si bolj povezan s sogovornikom, kot pri običajnem klicu.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
kak pa je tem PT načinom?? se da to tudi na kaki Symbian telefon inštalirat al more telefon že tovarniško imeti to funkcijo?

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.501
769
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Nekaksen FAQ glede tega je tukaj >> KLIK ... Sicer je ze staro in je seznam mobilnikov ze tudi star... Naceloma pa se da na Symbian mobilnik nalozit. Za kateri telefon pa gre? Vecina Nokii ima funkcijo PTT ze vgrajeno...

Mbonbon

Pripravnik
2. okt 2007
129
0
16
Citat:
Uporabnik artie pravi:
Citat:
Uporabnik pikapoka pravi:

Men se zdi zadeva zelo ugodna, ker 1,99 EUR na mesec človek res ne pogreša, ima pa celotno nezgodno zavarovanje. Lih razmišljam, da bi tudi sama to sklenila. Mobitel

Tukaj vse piše, sem preletela in zaenkrat nimam pripomb. Drgač je pa zavarovanje namenjeno vsem naročnikom Itak paketa in je vezano na naročnino, tako da če izgubiš status, itd , zavarovanje ostane.

men so starci rekl, da to opcijo vzamem in so mi tud plačal..zaenkrat. Zdi se mi čist fajn, sploh ker sem voznik začetnik, pa nikol ne veš...
zmaga.gif

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Hoče fotr met kaj od tega, če mu že avto razbiješ
grims-1.gif
:JOKE:
Tudi meni se zdi akcija popolnoma fajn.

Sefan

Pripravnik
22. jul 2007
249
0
16
40
SG
Kljub temu, da imam že urejejno nezgodno preko službe, sm glih dans priključo to nezgodno zavarovanje, ker je res ugodno. Od viška glava ne boli
cheer.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
>> Nekaksen FAQ glede tega je tukaj >> KLIK ... Sicer je ze staro in je seznam mobilnikov ze tudi star... Naceloma pa se da na Symbian mobilnik nalozit. Za kateri telefon pa gre? Vecina Nokii ima funkcijo PTT ze vgrajeno...

jaz bi to imel na SE P1i

Retroid

Pripravnik
22. avg 2007
60
0
6
na planetu že nekaj časa "sodelujejo" z bivšimi misicami, osebno mi je bila Iris Mulej bolj všeč
smile-1.gif

"to" so videoposnetki, rahlo erotični, in nekaj drugega contenta

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.