Novo pri Mobitelu VI.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik GrandFelix pravi:
Žalec - Tušmobil
108342330.png

Novo pri Mobitelu?
bonk.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Pri Monitorju niso prevec navduseni >> http://www.monitor.si/novica/mesani-odzivi-na-playbook/

Mešani odzivi na PlayBook
15. april 2011

Potem ko je RIM že lani predstavil tablico PlayBoook je napovedal, da jo bodo začeli prodajati že v začetku letošnjega leta, a se je izkazalo, da bo na voljo šele 19. aprila in še to samo v Ameriki.
Prvi odzivi preizkuševalcev prve tablice kanadskega podjetja niso najbolj spodbudni, saj tablica npr. ne vsebuje niti odjemalca za elektronsko pošto, koledarja, osebnega imenika in ne omogoča videokonferenc.
Kljub enakim cenam kot Applovi iPadi brez povezave 3G in zelo spodobni strojni opremi z gigaherčnim procesorjem, gigabajtom pomnilna, dvema kamerama z visoko ločljivostjo in izhodom micro HDMI, PlayBook razočara predvsem zaradi nekonkurenčne programske opreme.
Za operacijski sistem QNX, ki ima še kar nekaj hroščev, bo v začetku na voljo "le" 3.000 aplikacij, kar je bistveno manj kot pri iPodih in tablicah z Androidom, kjer je število aplikacij 5- ali 6-mestno.
Tako recimo ni na voljo Skype, manjka pribljubljena igra Angry Birds, na WebKitu temelječi brskalnik pa je poln hroščev.

Odjemalec za pošto ter vse ostalo pride ven v krtakem. Playbook bo podpiral tudi Android aplikacije. Se vidi naše polovičarsko novinarstvo. Me prav zanima kako ga lahko grajajo, ko so pa prvi primerki šele zdaj zunaj.

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Pa si ti vredu?
bonk.gif

Pomoje samo potrjuje tisto, kar je nekdo napisal... da Tusmobilova PR trobila smetijo po vseh temah...
bonk.gif

No no, kdo smeti po kakšnih temah ?
smile-1.gif

No, samo sprobat sem hotel, kolk se boste kej užigal in zgleda da smo TM uporabniki v zagriženosti pravi amaterji proti vam
hysterical-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.515
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:

No no, kdo smeti po kakšnih temah ?
smile-1.gif

No, samo sprobat sem hotel, kolk se boste kej užigal in zgleda da smo TM uporabniki v zagriženosti pravi amaterji proti vam
hysterical-1.gif

Ampak si pa res en _______ < vstavi po zelji ...

Daj mi pokazi post, kjer sem limal kar takole brezveze kaj, kar se NI nanasalo na temo... Ce mislis moje speedteste... sem dal PRIMERJAVO!!!! in je v sklopu teme ...

Ti pa kar nekaj brezveze tupis nekaj, kar sploh ni v kontekstu teme. Upam, da te bodo moderatorji malo prizemljili... ker sedaj vidim, da si zacel ze z zaljivkami ...

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Glej mejte tuševci svojo temo in hvalospeve, ampak zaboga, pustite tole temo pri miru in odrasti model no.
Pomojem jih šteješ ravno toliko kot se nekateri preživljamo z mobilno telefonijo, tako da prosim no.
priden.gif

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Glej mejte tuševci svojo temo in hvalospeve, ampak zaboga, pustite tole temo pri miru in odrasti model no.
Pomojem jih šteješ ravno toliko kot se nekateri preživljamo z mobilno telefonijo, tako da prosim no.
priden.gif

hysterical-1.gif

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Kakšnimi žaljivkami?
smile-1.gif
Kaj te je tako iz tira vrglo?

Ali sem tebi kaj rekel? Sem repliciral na tvoj post??? NE ... Torej... STFU!!!!

Pa upam, da se moderatorji kaj kmalu zbudijo...
rolleyes-1.gif

Ne, nisi repliciral. Poglej mal gor
smile-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.515
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Poglej se malo nazaj... ne gledat samo tisto, kar je tebi vsec... to ocitno najbolje obvladas...

Dovolj smetenja... Pojdi raje malce nizje po forumu ... tam so podforumi namenjeni takim smetarjem ...
bonk.gif

lugi

Pripravnik
6. jul 2008
686
0
16
GTFO

In ne nisem uporabnik mobitela ampak to res ne spada sem.

Več kot jasno zakaj se napada tusmobil
uf-1.gif

Nazadnje urejeno:

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Sam bi res moderatorji malo zrihtali tole. Tole je pa že antiTM. GrandFelix a je kej bol???

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
priden.gif

hysterical-1.gif

Kje si videl, da sem jaz užaljen ne vem, ampak ok. Koliko let imaš nimam pojma, me niti ne znima, vem pa, da bi bil že čas, da malce odrasteš.

Upam pa tudi da modi vse tele off topice pobrišejo.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.