Novo pri Mobitelu IV.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Ne, sem jih kar jaz pošiljal. Zakaj pa ne gredo??? Na planetu nisem opazil nobenega opozorila na to temo.
Kako se pa da pošiljat zakupljena sporočila iz računalnika? V službi niti pod razno ne morem/smem namestit m:namiznika (na prejšnjem računalniku sem ga ob menjavi probal, ker sem mel admin pravice, pa se zaradi firewalla ni povezal s strežnikom), pa tudi doma mi ves čas javlja da se ne more povezat s strežnikom, sporočil se mi pa ne da tipkat po malih tipkah, če imam računalniško tipkovnico pred rokami.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Ne vem, zakaj ne gredo v zakupljeno količino... edina opcija je m:namiznik. Če se pa motim, naj me pa kdo popravi...

Sicer pa... če imaš primeren telefon, lahko mogoče sms-e pošiljaš preko računalnika (bluetooth, kabel...)?

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Ja, ampak spet moraš nekaj inštalirat, še prej pa prepričat paranoične informatike.

Btw, kako bi lahko preko kabla pošiljal sporočila s se P1i?

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Ne, sem jih kar jaz pošiljal. Zakaj pa ne gredo??? Na planetu nisem opazil nobenega opozorila na to temo.

20100412-gjyycshquijgtaw1pq9jykxcba.jpg

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Ja, ampak spet moraš nekaj inštalirat, še prej pa prepričat paranoične informatike.

Btw, kako bi lahko preko kabla pošiljal sporočila s se P1i?

Spet moras nekaj namestit... ker s samimi Windowsi in ze namescenimi programi ne bo slo... Tako, da je potem verjetno lazje namestiti M:Namiznik, kot pa en program, za komunikacijo z mobilnikom ...

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Tist dodaten program je za uporabo doma.

M:namiznik nima smisla, ker četudi se uspem zmenit za namestitev, preko firewalla ne gre in javlja samo Povezave s strežnikom ni bilo mogoče vzpostaviti. Preverite mrežne nastavitve

grobo

Pripravnik
23. jul 2007
893
0
16
Citat:
Uporabnik monaco pravi:

M:namiznik nima smisla, ker četudi se uspem zmenit za namestitev, preko firewalla ne gre in javlja samo Povezave s strežnikom ni bilo mogoče vzpostaviti. Preverite mrežne nastavitve
Z novim namiznikom je mogoče pošiljati SMS-e tudi izza službenega FW, ker ima v nastavitvah možnost vpisa proxy-ja

pshemee

Pripravnik
1. feb 2008
91
0
6
KSZ....

Citat:
Cena HTC Desire je malo nižja, kot sem sprva objavil.
Sedaj je pri uvozniku in distributerju za SLO AIMHIGH+ 530,00 €.
Pri Mobitelu bo zelo kmalu na voljo po tako pravijo zelo privlačni ceni...

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Citat:
Uporabnik pshemee pravi:
KSZ....

Citat:
Cena HTC Desire je malo nižja, kot sem sprva objavil.
Sedaj je pri uvozniku in distributerju za SLO AIMHIGH+ 530,00 €.
Pri Mobitelu bo zelo kmalu na voljo po tako pravijo zelo privlačni ceni...

Ja upam da res zelo kmalu ker sem že zelo neučakan
smile-1.gif

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Zato ker se je najbolj zagrebel Mobitel, ponudil najboljši deal in dobil ekskluzivo, ki pa je časovno omejena.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Na izpisu pogovorov sem dobil zaračunanih kup sporočil, zraven piše web poštar. Kaj je to in zakaj so zaračunane, čeprav nisem porabil niti 30% od zakupljenih 1000 sporočil?

WEB Poštar ne šteje v kvoto zakupljenih SMS sporočil. Štejejo samo SMS-i preko mobilnika.

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Uporabnik monaco pravi:

Če te firewall ne spusti, potem ne bo nič. Sicer pa, če ima računalnik instaliran .NET framework, lahko poženeš samo .exe in mora delovati. Instaliraj si M:namiznik na USB ključek z računalnikom, kjer imaš admin pravice, in potem poženi .exe na drugem računalniku.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Sem probal danes to opcijo, pa se ne poveže
frown-1.gif

Zakaj za vraga pa preko web poštarja ne gre v kvoto?
Pravzaprav bi si od vsega najbolj želel, da bi lahko sporočila pošiljal preko moj.mobitel.si in uporabljal tudi imenik sinhroniziran z mobilnikom.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Verjetno ravno zaradi tega. Znalo bi se zgodit, da bi precej več uporabnikov dosegalo zgornjo mejo zakupljenih količin.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.