SMS-i preko web-poštarja ne gredo v zakupljene količine... mogoče si se pozabil odjaviti na planetu in je kdo na tvoj račun pošiljal?
http://www.mobitel.si/Storitve/web-postar.aspx
http://www.mobitel.si/Storitve/web-postar.aspx
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Ne, sem jih kar jaz pošiljal. Zakaj pa ne gredo??? Na planetu nisem opazil nobenega opozorila na to temo.
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Ja, ampak spet moraš nekaj inštalirat, še prej pa prepričat paranoične informatike.
Btw, kako bi lahko preko kabla pošiljal sporočila s se P1i?
Z novim namiznikom je mogoče pošiljati SMS-e tudi izza službenega FW, ker ima v nastavitvah možnost vpisa proxy-jaCitat:
Uporabnik monaco pravi:
Tist dodaten program je za uporabo doma.
M:namiznik nima smisla, ker četudi se uspem zmenit za namestitev, preko firewalla ne gre in javlja samo Povezave s strežnikom ni bilo mogoče vzpostaviti. Preverite mrežne nastavitve
Citat:
Cena HTC Desire je malo nižja, kot sem sprva objavil.
Sedaj je pri uvozniku in distributerju za SLO AIMHIGH+ 530,00 €.
Pri Mobitelu bo zelo kmalu na voljo po tako pravijo zelo privlačni ceni...
Citat:
Uporabnik pshemee pravi:
KSZ....
Citat:
Cena HTC Desire je malo nižja, kot sem sprva objavil.
Sedaj je pri uvozniku in distributerju za SLO AIMHIGH+ 530,00 €.
Pri Mobitelu bo zelo kmalu na voljo po tako pravijo zelo privlačni ceni...
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Na izpisu pogovorov sem dobil zaračunanih kup sporočil, zraven piše web poštar. Kaj je to in zakaj so zaračunane, čeprav nisem porabil niti 30% od zakupljenih 1000 sporočil?
Če te firewall ne spusti, potem ne bo nič. Sicer pa, če ima računalnik instaliran .NET framework, lahko poženeš samo .exe in mora delovati. Instaliraj si M:namiznik na USB ključek z računalnikom, kjer imaš admin pravice, in potem poženi .exe na drugem računalniku.Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Tist dodaten program je za uporabo doma.
M:namiznik nima smisla, ker četudi se uspem zmenit za namestitev, preko firewalla ne gre in javlja samo Povezave s strežnikom ni bilo mogoče vzpostaviti. Preverite mrežne nastavitve