DINERSME2
ZA VAS SMO ZDRUŽILI NAJBOLJŠE
DINERSME2 17,77€/MESEC
neomejeno MIN
neomejeno MMS/SMS
7 GB
DINERSME2 7,77€/MESEC
250 MIN
250 MMS/SMS
1 GB
Za vas smo se združili najboljši. Ujemite našo posebno akcijsko ponudbo Diners Me2 in prestavite svojo komunikacijo v višjo prestavo! Zagotovite si vrhunsko mobilno napravo iPhone7 32 GB za ceno 777 €, ki vam je s kartico Diners Club na voljo za prijaznih 24 mesecnih obrokov.*
V udobju brezmejne sodobne telefonije lahko uživate izbranim Diners Me2 paketom, ki je pisan na vašo kožo.
* veljajo pogoji pravicne rabe skladno s splošnimi pogoji Diners Me2. Cena dodatnih enot: 0,05 EUR minuta, 0,05 EUR SMS/MMS, 0,05 EUR / MB. Premijske in ostale storitve, storitve opravljene v tujini ter klici in SMS sporocila v tujino se obracunavajo po ceniku MegaTel. Me2 je blagovna znamka operaterja MegaTel. Diners Me2 deluje v radijskem omrežju Telekoma Slovenije, kar zagotavlja najboljšo pokritost v državi in najvišjo kvaliteto delovanja storitev. Cena je zagotovljena, vezava narocniškega razmerja je 24 mesecev. Dobava telefona je možna samo skupaj z enim od paketov Diners Me2. Storitev je ekskluzivna za clane Diners Cluba, placilo storitve izkljucno preko Diners Club kartice.
https://www.me2.si/index.php?stran=diners