Ja se strinjam, zakaj ne uvedejo tega?Mikro paket bi moral biti v stalni ponudbi...
Ja se strinjam, zakaj ne uvedejo tega?Mikro paket bi moral biti v stalni ponudbi...
Preneseš številko k drugemu operaterju in nato zahtevaš vračilo preostanka dobroimetja, ki ti ga nakažejo na bančni račun.imam 6,2€ dobropisa na eni številki...kako napolnit samo 0,8€ da še ta mini paket dela en mesec, pol gre ta telefonska na drugo naročnino... nebi polnil z 5 € pa potem 4,5 € spet šenkam prašičevcu...
a se da spremenit v navadni predplačniški pa da se ta sredstva porabijo???
al se pod nosom obrišeš,
Zdravoimam 6,2€ dobropisa na eni številki...kako napolnit samo 0,8€ da še ta mini paket dela en mesec, pol gre ta telefonska na drugo naročnino... nebi polnil z 5 € pa potem 4,5 € spet šenkam prašičevcu...
a se da spremenit v navadni predplačniški pa da se ta sredstva porabijo???
al se pod nosom obrišeš,
Piše v 196. členu ZEKom-2:tnx, nikjer ni na prvo žogo tega pisalo... in sem sklepal, da so še eni od prevarantov v vrsti.![]()
Jaz v taki situaciji normalno poskušam aktivirat paket in me aplikacija HoT avtomatsko vrže na to dopolnjevanje iz TRR...Zdravo
pokliči klicni center 069 699 699 in povej, da če ti lahko nekako aktivirajo in odtegnejo teh 0.80 centov iz TRR računa in podaljšajo.
Lep pozdrav
jaz sem gledal FAQ ki ima ravno 3 alineje.. očitno "nobenga" ne zanima, kaj bo z njegovim denarjem... pač se skriva po členih... pa v drobnem tisku in podobne fore.. Sej to nisem dvomil, da je nekje napisano...pričakoval bi pač transparentno na prvi strani, da veš pri čem si...naivnež jaz. To samo. Ni rant.