Novo pri HoT mobil

sajkek

Guru
16. mar 2008
40.253
14.248
113
imam 6,2€ dobropisa na eni številki...kako napolnit samo 0,8€ da še ta mini paket dela en mesec, pol gre ta telefonska na drugo naročnino... nebi polnil z 5 € pa potem 4,5 € spet šenkam prašičevcu...

a se da spremenit v navadni predplačniški pa da se ta sredstva porabijo???

al se pod nosom obrišeš,

drevored

Pripravnik
11. jul 2013
122
12
18
imam 6,2€ dobropisa na eni številki...kako napolnit samo 0,8€ da še ta mini paket dela en mesec, pol gre ta telefonska na drugo naročnino... nebi polnil z 5 € pa potem 4,5 € spet šenkam prašičevcu...

al se pod nosom obrišeš,
Preneseš številko k drugemu operaterju in nato zahtevaš vračilo preostanka dobroimetja, ki ti ga nakažejo na bančni račun.

• Všeč mi je
Reactions: sajkek

sajkek

Guru
16. mar 2008
40.253
14.248
113
tnx, nikjer ni na prvo žogo tega pisalo... in sem sklepal, da so še eni od prevarantov v vrsti. :evil:

Hotmobil

Zelenc'
26. maj 2026
3
3
3

al se pod nosom obrišeš,
Zdravo

pokliči klicni center 069 699 699 in povej, da če ti lahko nekako aktivirajo in odtegnejo teh 0.80 centov iz TRR računa in podaljšajo.

Lep pozdrav

drevored

Pripravnik
11. jul 2013
122
12
18
tnx, nikjer ni na prvo žogo tega pisalo... in sem sklepal, da so še eni od prevarantov v vrsti. :evil:
Piše v 196. členu ZEKom-2:

(5) Naročnik, ki je potrošnik, lahko v primeru predplačniških storitev od prenosnega izvajalca ob predložitvi ustreznega dokazila, iz katerega izhaja povezava z določeno številko, zahteva povračilo morebitnega preostalega dobroimetja. Prenosni izvajalec sme v zvezi z izplačilom zaračunati administrativne stroške le pod pogojem, da so bili ti vnaprej dogovorjeni s pogodbo. Pri tem višina teh stroškov ne sme presegati dejanskih stroškov, ki jih ima prenosni izvajalec z izplačilom dobroimetja.

• Všeč mi je
Reactions: Dale

sajkek

Guru
16. mar 2008
40.253
14.248
113
jaz sem gledal FAQ ki ima ravno 3 alineje.. očitno "nobenga" ne zanima, kaj bo z njegovim denarjem... pač se skriva po členih... pa v drobnem tisku in podobne fore.. Sej to nisem dvomil, da je nekje napisano...pričakoval bi pač transparentno na prvi strani, da veš pri čem si...naivnež jaz. To samo. Ni rant.

delavec44

Guru
17. dec 2012
4.219
2.953
113
jaz sem gledal FAQ ki ima ravno 3 alineje.. očitno "nobenga" ne zanima, kaj bo z njegovim denarjem... pač se skriva po členih... pa v drobnem tisku in podobne fore.. Sej to nisem dvomil, da je nekje napisano...pričakoval bi pač transparentno na prvi strani, da veš pri čem si...naivnež jaz. To samo. Ni rant.

HoT je eden redkih, ki ima vračilo dobroimetja avtomatsko podprto v aplikaciji. Samo 2x klikneš in je. Res pa, da se opcija pojavi šele po prenosu številke drugam.

• Všeč mi je
Reactions: sajkek