Fantje, prosim za pomoč. MMS-i mi enostavno ne delujejo. Že prakrat sem klical na podporo, a ni rezultata. Občutek imam, da se še učijo ali pa jaz naletim samo na študente. Čeprav sem jaz danes 2x klical dopoldan.
Naj poudarim, da je na začetku vse skupaj delovalo popolno, saj sem shranil nastavitve, katere sem dobil preko SMS, ko sem vstavil HoT kartico. Tudi za tem, ko je številka z BOB-a bila prenešena, je vse bilo v najlepšem redu.
Nato na sem telefon ponastavil na tovarniške nastavitve. Klical HD, kjer pa pravijo, da mi na prenešeno številko ne morejo poslati nastavitev. Prenešena je bila iz prejšnjega PON na TOR.
Skratka, šli smo ročno skozi nastavitve že nič kolikokrat, a rezultata ni in ni.
Morda so problem Simobil APN-ji, katerih (žal) ne morem odstraniti, poleg njih pa lahko dodam HoT-ove. V naslednjih pripetih slikah prikazujem, kako je vse nastavljeno na mojem Samsung Galaxy S4 (GT-I9505) z Android 5.0.1. Vesel bom, če kdo pogleda, če se nastavitve ujemajo z njegovimi in javi, če med mojimi zazna kako napako. APN-ji:
Nastavitve APN-ja za MMS:
Pa za vsak slučaj še za internet: