Je podobno, ni pa copy paste. HoT iz Avstrije je najhitreje rastoči mobilni operater v Evropi btw.
Citat:
Uporabnik SvetIdej pravi:
Govorim, za lastnike iz avstrijskega Ventocoma. Oni so postavil zadevo v Avstriji. V Sloveniji je samo copy/paste.
So pa tudi pametni, da so ji dal 5% lastništva slovenskega Ventocoma.
Citat:
Uporabnik XSIDE pravi:
Citat:
Uporabnik HOT_FUN_CLUB pravi:
Sem preveril malo okrog in na HoTu. Najdu! Prvo - preveri v Moj Hot portalu med porabo. Imaš za vsak klic trajanje, kam si klical in koliko te je stalo. Lahko je tut fora da imaš dato vklopljeno. Če imaš dato vklopljeno sistem rezervira sredstva iz računa, da sistem za zaracunavanje ne upočasni porabe interneta. Ce data sejo prekineš, se ti rezervirana sredstva vrnejo. So pa lahko fore posamezne specifike telefonov. Npr. iphone ko vstaviš novo SIM kartico pošlje SMS v Veliko Britanijo, kar stane 10 centov. Poglej plis v svoje call detailse in javi.
Data je izklopljena. SMS se pošlje samo, če aktiviraš iMessage pa še to te prej obvesti. Če odprem izpisek, je not en brezplačen klic na 080 še preden sem sploh polnil (0€) in klic znotraj HoT omrežja, moja številka, znesek z DDV 0,039€. Skupaj je 0,039€, v aplikaciji je poraba potem zaokrožena na 0,04€, stanje je pa še vedno 9,92. Sej sem pisal na support, bojo že pogledali. Itak ni fora v teh 0,04€ ampak v tem, da zgleda nekaj ne špila.
Citat:
Uporabnik Primoz_Sajec pravi:
A lahko vprašam, a MMS-i so res tolk popularni? Osebno mam vse preko podatkov...
Ne drži. Možnost SEPA se prikaže pri izbiri paketa.Citat:
Uporabnik Sokol pravi:
Mi je že uspelo. Prvo je potrebno opraviti prenos številke in če si bil pri prejšnjem operaterju naročnik vneseš št. računa, potem pa dobiš tudi možnost plačila preko SEPA.
Drži, vendar moraš pred tem dati zahtevek za prenos številke, in če si naročnik imaš tudi možnost SEPA.Citat:
Uporabnik SvetIdej pravi:
Ne drži. Možnost SEPA se prikaže pri izbiri paketa.Citat:
Uporabnik Sokol pravi:
Mi je že uspelo. Prvo je potrebno opraviti prenos številke in če si bil pri prejšnjem operaterju naročnik vneseš št. računa, potem pa dobiš tudi možnost plačila preko SEPA.