Novo pri Debitelu

mylife

Zelenc'
24. feb 2009
9
0
1
Res je, ampak redko kdo zaenkrat uporablja video klice...

zato pa je 100 različnih paketov, ponudb za 100 različnih ljudi... vsak pri sebi odloča kaj potrebuje oz. porabi mesečno
če ne uporablja videoklicov, tudi če jih ima 1000 minut zastonj mesečno mu nič ne koristijo, nekdo ki pošlje 1 sms na mesec mu tudi 1000 sms-ov mesečno nič ne koristi, vsi pa vemo, da vse kar je brezplačno je tako ali tako všteto v cene

Ne pravim da je Debitel najboljši ali Tuš najslabši...daleč od tega...

Odvisno tudi za katero skupino gre, po mojem mnenju je za dijake in študente veeno Mobitelov Itak paket najugodnejši.

mylife

Zelenc'
24. feb 2009
9
0
1
Kdo bi naj mene motiviral???? Jaz nisem zaposlen na Debitelu!!! Btw, koga pa prepričujem?

Nekdo se je zanimal za paket Lifestyle in sem navedel samo stran kjer je ta paket predstavljen...

Lp

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
mislim, da ta domena debitel-lifestyle.info sploh ni last debitela. Torej verjetno tudi spletka ni. Doloceni linki so linkani na debitelovo spletno stran kar prek framov...

Me prav zanima, koliko so na Debitelu obvesceni o takem nacinu reklamiranja.
Zadevo je ocitno pripravil nek http://sikman.net/ aka mylife (just guessing)
wink-1.gif

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
mimogrede: gregor sikman s.p. - oblikovanje spletnih strani - svojo je pa pobral pri free templatih na joomli
smile-1.gif

mylife

Zelenc'
24. feb 2009
9
0
1
debitel-lifestyle.info je moja domena in moja stran ja in ni debitelova!!! Debitel paketa Lifestyle nima niti v ponudbi, ker je ekskluziven paket v sodelovanju z družbo Independence International...

In pravilno ugibaš...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik blue007 pravi:
samo problem je pri debitelu, da videoklici niso vključeni in da vsi stanejo 0,21 €/min + interval 60/30.

Za navadne klice pa ima debitel interval 60/15.

Pri vseh ostalih operaterjih so klici = videoklici. Vsi operaterji imajo zakupljene minute za klice in videoklice v domačem omrežju. Medtem ko pri Tušmobilu veljajo zakupljene minute za videoklice tudi v druga omrežja.

Pa poznas koga, ki dejansko uporablja videoklic? Dokler je bilo testno in zastonj, je bilo nekaj takih, ki so to izkoriscali... sedaj pa jih je pomoje zanemarljivo malo... In ko ze spet ravno oemnajs Tusmobil... Od kod pa lahko pri Tusmobilu vzpostavis videoklic?
hysterical-1.gif

xcape

Pripravnik
14. feb 2009
320
0
16
Vsak Debitelov naročnik, ki bo kupil aparat LG KF 600 bo po pošti s strani Debitela prejel aparat LG KP 235.

LG KF 600 + darilo LG KP 235

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik blue007 pravi:
samo problem je pri debitelu, da videoklici niso vključeni in da vsi stanejo 0,21 €/min + interval 60/30.

Za navadne klice pa ima debitel interval 60/15.

Pri vseh ostalih operaterjih so klici = videoklici. Vsi operaterji imajo zakupljene minute za klice in videoklice v domačem omrežju. Medtem ko pri Tušmobilu veljajo zakupljene minute za videoklice tudi v druga omrežja.

Od kod pa lahko pri Tusmobilu vzpostavis videoklic?
hysterical-1.gif

Dela kot urca
grin1.gif
.

Komot lahko povem, da se bo zaradi Tušmobil-a kot dosedaj vse ostalo, pocenila tudi videotelefonija v SLO, torej bo uporabnost večja kot je to dosedaj bilo in veljalo
wink-1.gif
.

Lp.

Nazadnje uredil moderator:

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
ben umts in postojna gor ali dol ... jst vidim trgovino tus s spalnice, gsm mi pa ne lovi umts signala .... actually mi ne lovi nobenega umts signala
wink-1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
in seveda,... vse se je in se bo pocenilo zaradi tušmobila,...

potem pa pride svizec pa zavije čokolado v folijo,...

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Citat:
Uporabnik Earnhardt pravi:
ben umts in postojna gor ali dol ... jst vidim trgovino tus s spalnice, gsm mi pa ne lovi umts signala .... actually mi ne lovi nobenega umts signala
wink-1.gif

Kje si pa ti to v Postojni? V jami?
smile-1.gif

Na Postojnskem mi na poti na nerazviti Jug Tušmobil UMTS ulovi že na AC, na izvozu Postojna na cesti proti Reki, pa mi nekako vleče do Prestranka. Tulifon Njokija E71.

Ogo

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.543
297
83
Citat:
Uporabnik mylife pravi:
Ti že veš, ko Tušmobil reklamiraš...hahaha in se ne bom spuščal tako nizko kot ti

A poznaš kritike na račun Tušmobila?
sprasujem se.gif

Meni govoriš da nekaj reklamiram kaj pa ti delaš..jaooo.si očitno ti blond tut ti reklamo delaš za debitel...
hysterical-1.gif

ne jih ne poznam kritik glede tušmobila zakaj ker nimam nobenih problemov z njimi...tko da ne mislim stabo se kregat ker vidim da si ful pameten...
evil.gif

Nazadnje urejeno: