Novo pri Debitelu

Mirror

Pripravnik
29. okt 2007
273
0
16
NOVO

list_samsung.m8910.pixon.12.1.png

Samsung M8910 Pixon12

list_samsung.e2120.1.png

Samsung E2120

Neuradno: iPhone 3GS v ponudbi od drugega tedna naprej
grin1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Izgleda se je tudi Debitel odlocil, da bo iPhone ponudil "pod pultom", tako kot Tusmobil... in to po precej visoki ceni
smile-1.gif
...

Citat iz nekega drugega foruma (za katerega nocem delat reklame):
Od torka dalje so pri Debitelu na voljo odklenjeni 16 GB črni in beli:
- za 599 EUR, če izbereš paket z mesečno naročnino nad 40 EUR
- za 799 EUR, če izbereš paket z naročnino pod 40 EUR

vezava 24 mesecev, vendar če vzameš paket MojD se ti podvojijo zakupljene minute za prvih 6 mesecev

Na garancijskem listi piše, da je uvoznik PRIMO Primož Černelč s.p. (Krško)

Kaj to pomeni "okdlenjeni" pa ne vem... Ali to pomeni,d a so kupljeni zaklenjeni in potem naknadno softversko okdlenjeni (slaba varianta) ali so dejansko taki, kot jih prodajajo v Italiji... torej nezaklenjeni (oz. tovarnisko odklenjeni) ...

Vsekakor je ceneje, ce ga gres iskat iskat v Italijo
smile-1.gif
)

Pravijo pa, da ga ne bodo oglasevali ...
bonk.gif

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Pre pre pre in še en krat PRE drago!! Kaj si pa mislijo? da se bom 24 mesecev vezal z minimalno 40 eurov/mesec + 599 eur plačal za telefon?
bonk.gif

Raje dodam še 20 eurov in kupim v prosti prodaji v Italiji
cheer.gif

Mirror

Pripravnik
29. okt 2007
273
0
16
iPhoni so nezaklenjeni oz. tovarniško odklenjeni
grin1.gif
Zanimanje je nad pričakovanji.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Pa je vsaj mozen nakup na obroke? Ker v tem edino vidim prednost... in seveda ce ze imas paket, ki stane nad 40€ mesecno ... (ce torej porabis toliko) ... Je pa se vedno bolje, da vzames kaksen drug mobilnik za vezavo, ga prodas in gres v Italijo po iPhone (ali ga kupis od nekoga preko oglasnikov)
smile-1.gif
...

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
včeraj zvečer sem klical na njihov center od debitela in sem govoril z enim agentom - kateri POJMA ni imel da bi mi razložil njihovo ponudbo
bonk.gif

najprej sem ga vprašal če imajo res iphona v ponudbi pa mi je tako GRDO povedal JA KAJ TE PA ZANIMA!! ?
jezen.gif

potem sem ga vprašal kje na spletu ga imajo da si ga "ogledam" in mi je dobesedno reku: NE NE NIMAMO GA GOR IN TUDI GA NE BOMO IMELI GOR!! tako kot da bi mu bilo odveč to povedat..
potem sem ga vprašal v katerih paketih ga imajo in mi je najprej palamudil, da ne razume mojega vprašanja
grims-1.gif

potem sem mu povedal ,da sem na forumu videl drugačne podatke in če lahko preveri in mi je spet ostro nazaj odvrnil da on pozna ponudbo.

po parih minutnem prerekanju sva LE prišla do tega, da mi je povda, da ga lahko kupim v d40 paketu za 599 eurov in da je to 16gb verzija
uf-1.gif

kr neky....kot da bi mu bilo odveč mi predstavit njihovo ponudbo - namesto, da bi me prepričal da pridem h njim kot stranka me je samo na grd način odslovil
stupid-1.gif

Fuj, bom raje ostal na svojemu operaterju brez vezave in kupil iphona v trstu za 20 eurov dražje...
priden.gif

samo toliko da veste o njihovem načinu poslovanja.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
To pa drži. Pa pogoji uporabe, moraš imeti kar dober smisel za razmišljanje (malo za hec, malo za res).

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Telefoni pri Debitelu so odkljenjeni, kajne? Pa še eno rzalago potrebujem.
Nameravam na aneks vzeti en telefon. 13 eur krat 12 vezava 24 mesecev. Kdaj plačam prvi obrok? Pri prevzemu? Kaj pa naročnina vzel bi paket D10 in ali imam zraven potem tudi vsak mesec še plačilo 7 evrov minimalne mesečne porabe. Na help desku se je en tip z menoj pogovarjal kot da sem [censored]. Res da sem postavljal idiotska vprašanja kot so ta gor a nisem dobil odgovora. Lp

Nazadnje urejeno:

george

Zelenc'
17. feb 2008
16
0
1
Tado poglej, je čisto enostavno. Paket si sestaviš kot pizzo. Kupiš pa samo tiste komponente, ki jih potrebuješ ( možnosti so zakupiti pogovore, sms-je in gprs ). Najboljši ta hip v SLO je paket MOJ D. Tu ni dvoma. 100 min. pogovora v vsa slo omrežja ( skupaj s stacionarnimi ) znese 7 €, 200 min je 12 €, 500 min je 20 € in 1000 min je 35 €. V tej naročnini-zakupnini je že všteta naročnina in DDV. Potem lahko tem količinam pogovorov dodaš tudi SMS-je. 100 sms-jev je 5 €, 200 sms-jev je 9 € itd. K vsem pa lahko zakupiš tudi količino podatkov GPRS. Se pravi, da nekdo, ki ima sedaj Mobitel penzion paket plačuje sedaj 5,99 € samo naročnine, pri MOJ D pa je za 7 € 100 minut ( 1uro in 40 minut ) pogovorov. Najlepše od vsega pa je, da ostaneš na MOBITELOVEM omrežju in ROAMINGU pri vseh kot jih ima Mobitel. Jaz sem si mesečni račun prepolovil že prvi mesec. Ne ubadam se več pri katerem operaterju je klicoči, saj je minuta minuta. Interval je 60/15, kar je tudi ugodno, hkrati pa delajo vse storitve, ki smo jih že bili navajeni na Mobitelu ( umts, videoklic, klic na čakanju... ). Do novega leta vam tudi ne zaračunajo priključnine ( 11,50 ), pa še 5 € ti povrnejo, kolikor ti vzame stari operater za prenos številke. Pa še to. Če ne vzameš dragega aparata iz ponudbe, potrebuješ samo osebno, davčno in BA kartico ter navedeš kje si zaposlen. Aparati so vsi odklenjeni. Zelo dobra storitev je tudi BLOKADA - LIMIT stroškov ( imenovana DEBIKLJUČ ) , ko lahko npr. otroku limitiraš porabo in pri doseženem znesku ne more več klicati ven ( not pa gre ), starši pa dobijo sms, kdaj je prekoračil limit. Prvi obrok plačaš na prvi položnici, nič ne plačaš pri posredniku ( zato tudi malce bolj stroga avtorizacija- pri dragih aparatih moraš priložiti tudi mesečni izpisek iz banke ). Kar mene vprašajte, če še koga kaj zanima. lp
redface-1.gif

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Hvala za odgovor. Sem ugotovil da je to prav fina stvar, saj res lahko uporabljaš le tisto kar res potrebuješ. Super.

george

Zelenc'
17. feb 2008
16
0
1
Ja res je, edini boljši paket je DŽABEST, ampak ga ne moremo imeti vsi, ker je od 15 pa do 31 let. Važno, da je signal od Mobitela ( in roaming ).

Keki

Pripravnik
26. okt 2007
869
9
18
Kamnik
Danes sem imel namen skleniti naročnino, da bi še ujel podarjene minute in vračilo stroškov za prenos številke, pa mi je poba rekel, da se vse ugodnosti podaljšajo do konca januarja.

Super, ne!?

Nazadnje urejeno:

Keki

Pripravnik
26. okt 2007
869
9
18
Kamnik
Ne vem zakaj se oglašaš, če nimaš nič pametnega za povedat.

Če bi imel vsaj kakšno pametno kritiko za povedat, pa samo nekaj jokaš glede pogojev, ki pa niso nič drugačni kot drugje...
stupid-1.gif