Novo pri bobu V.

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.167
487
83
Se pravi, sinu, ki ima zgolj do 20 številk v imeniku (je še osnovnošolec), lahko prekinem obstoječi paket (je že več kot dve leti naročnik, no, jaz) in naročim novega? Recimo za 5€ (za pol leta, potem 10). Trenutno ima HIT BOB, ampak mu zmanjkuje podatkov. Itak bi prešaltal na DRZNI BOB.

Kako pa lahko staro številko prekinem? Mislim, pogoji so znani:

naročniško razmerje bob prekineš na način, da pošlješ dopis, na katerem navedeš:
  • telefonsko številko, na kateri želiš trajno prekiniti naročniško razmerje,
  • podatke o naročniku,
  • kontaktne podatke in
  • razlog prekinitve.
Ampak kaj navesti pod razlog prekinitve, če bom potem na ISTO osebo še enkrat aktiviral novo številko? Gre to BP?
Hvalissimo :)
kot nov naročnik se šteje naročnik, ki v zadnjih 45 dnevih ni bil bob naročnik.

• Všeč mi je
Reactions: AndrejEnej

AndrejEnej

Guru
13. okt 2016
3.837
-1.063
113
145 km SZ od Opatije
Aha, pol to ne gre tko simpl. Bi bilo treba malo počakat ... pa še jaz bi pol moral svojo številko ukinit, ker je sinova številka na mojem računu, ker je mladoleten ... eh, ne bo šlo.
Hvala!

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.484
5.025
113
Mladoletnik pri bobu verjetno še ne more imeti svoje naročnine?
Prav tako še zmeraj ne gre na bobu prenesti številke na drugo osebo?

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.004
-1.289
113
Tale BOB. Pri katerem operaterju imajo omrežje? Kaka je pokritost?

A je podobno kot Telekom?

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.484
5.025
113
Za oba mulca imam naročnino na svoje ime...
Jaz imam tudi za enega, kipa bi sedaj že lahko imel svojo naročnino, ker je dovolj star. Kolikor vem, gre pri bobu samo tako, da greš za nekaj časa k drugemu operaterju in tam urediš prenos številke. Smotano. Drugi pa je na predplačniškem, za lastno naročnino pa še ni polnoleten. Spet me moti, da prenosa številke ni, ko bo polnoleten.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.763
6.750
113
pri taščici
Jaz imam tudi za enega, kipa bi sedaj že lahko imel svojo naročnino, ker je dovolj star. Kolikor vem, gre pri bobu samo tako, da greš za nekaj časa k drugemu operaterju in tam urediš prenos številke. Smotano. Drugi pa je na predplačniškem, za lastno naročnino pa še ni polnoleten. Spet me moti, da prenosa številke ni, ko bo polnoleten.
Moj foter placuje elektriko za tasta ki je 26 let pokojen.

Zaenkrat sta oba na 4c. Ko se ne bosta mogla vec.brzdat, bosta pac.placevala mobitel fotru.
Ali pa naj urejata prenos stevilke kakor vesta on znata. Jaz kot narocnik lahko tudi ukinem stevilko :evil:

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.421
2.583
113
Na mesec porabim cca 100 min/SMS in 20Mb. Na razpolago 400 min/SMS in 500Mb na mesec. Stroški 2,4€.
Je bob cenejši?

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.306
4.124
113
Za tebe je mobi z paketom minimobi za 3,95 eur, pa vrednostniica pri Šparu ko za 10 eur polniš z 20 euri pa si za 20 eur celo leto pokrit.

Pri prenosu številke pri Telekomu dobiš simko z prednalozenimi 5 euri gratis.

Samo stari račun rabiš in sprehod do 1 Telekom centra.
Sem ravno fotra selil ta teden na Mobi iz Telemacha.

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.323
151
63
Kaj se pa zdaj grejo nek dumping.
Kaksna je cena prenosa podatkov ce presezes kolicino?
Draga. Ampak če imaš še kakšno naročnino na Telekomu, lahko vsakega prvega podariš poljubno količino gigabajtov. Torej 4 eur je 400 enot + 400MB, podatki pa podarjeni. Edino paziti moraš, da vsakega prvega pravočasno podariš. Pa jaz sem otrokom nastavil tako, da je lahko največ 1eur porabe... Aja, pa ena številka iz mobi na mobilni Telekom je tudi zastonj...

Jernej