Citat:
Uporabnik Torque pravi:
Sem vklopil. Torej ni potrebno spreminajti nastavitev? Kaj bi potem lahko bilo narobe?
Citat:
Uporabnik Torque pravi:
Živjo,
Imam bob in mi v tujini ne deluje internet. Sklepam, da nastavitve APN niso prave. Ali obstaja kakšna avtomatska varianta, da ko pridem v tujino in se registriram v neko omrežje, dobim v telefon tudi nastavitve za APN? Sicer mi ta izenačitev cen tujine in domačega omrežja bolj malo koristi
Do sedaj sem preizkusil Italijo, Nemčijo, Francijo in Španijo in nikjer ni delovalo. Težko je brez interneta iskati APN nastavitve ...
Citat:
Uporabnik DrM007 pravi:
Citat:
Uporabnik Torque pravi:
Živjo,
Imam bob in mi v tujini ne deluje internet. Sklepam, da nastavitve APN niso prave. Ali obstaja kakšna avtomatska varianta, da ko pridem v tujino in se registriram v neko omrežje, dobim v telefon tudi nastavitve za APN? Sicer mi ta izenačitev cen tujine in domačega omrežja bolj malo koristi
Do sedaj sem preizkusil Italijo, Nemčijo, Francijo in Španijo in nikjer ni delovalo. Težko je brez interneta iskati APN nastavitve ...
Skoraj zagotovo APN nastavitve (domnevam, da je prenos podatkov sicer omogočen). Isto težavo sem imel sam, ko sem pri prehodu s Simobila na bob APN nastavitve pustil nespremenjene (Simobilove), češ, saj to je praktično isto - vsekakor so podatki delovali brez spreminjanja nastavitev.
Šele kasneje sem zvedel da v domačem omrežju deluje tudi če imaš nastavljeno narobe... Ko sem nastavil na bob nastavitve je takoj vse začelo delovati (bil sem v tujini).
Citat:
Transfer queue completed
Transferred 1 file totaling 443,07 MB in 01:39 (4.598,10 KBps)