Opažam, da je BOB zastokal ob prihodu HOT-a in zdaj poleg ostalih bonitet pri obstoječih paketih dal ven paket VIP BOB za 8.99 EUR (5000 min, 5000 SMS, 15 GB), kar se mi še vedno zdi slabše kot HOT MAXI (3000 min, 3000 SMS, 20 GB).
Za 1 EUR razlike imaš 5 GB več prenosa podatkov, kar se pa tiče minut in sms-ov, pa je že 1000 enot čez glavo, kaj šele 3000 ali 5000... to moraš bit pa res že "norc", da to porabiš ali imaš premalo....
Pri BOB je SIM kartica 14.90 EUR, pri HOT-u 1.99 EUR.
Sam sem bil kar nekaj let pri BOB-u, zdaj sem zadovoljen uporabnik HOT-a. Če bi bilo pa v bodoče kje kaj bolj konkurenčnega, pa se selim tja, pod pogojem, da ni časovne vezave...
Prej sem mesečno pokuril 1 GB (z ostalimi enotami za znesek okoli 8 EUR/mesec), zdaj se pa prav trudim porabljat podatke na vse možne načine... tablica, gsm, laptop... na slabi polovici meseca porabil 7 GB... noro HOT....
Kar se tiče jamranja glede polnjenja pri HOT-u, nimam težav. Vsaj 1× na mesec grem v Hofer v nabavo in pri blagajni vzamem vrednostnico. Lahko pa si naštimaš na avtomatsko polnjenje, stvar okusa...