Hi res losless cele dneve, ki požre tolk ko video, YT4k apple TV+ in podobnoVerjetno s kakimi torrenti.
Hi res losless cele dneve, ki požre tolk ko video, YT4k apple TV+ in podobnoVerjetno s kakimi torrenti.
enako, 5€ za drznegaMogoče si vklopil kakšen e-račun in imaš enkraten popust, pri meni je račun enak kot prej, 1/2.
Ok, to bo to potem. Sem imel dost papirjev k je za vsakega prislo posebejMogoče si vklopil kakšen e-račun in imaš enkraten popust, pri meni je račun enak kot prej, 1/2.
Zdravo kaj mogoče kdo ve kdaj bo spet v ponudbi paket legendarni bob? Bi ga z veseljem uporabljal ga mogoče kdo ne potrebuje več pa bi ga jaz prevzel ?
LP
Ja čemu potem služi opcija vklop 5g 1,99€ na mesec ?Sej 5g dela brezplacno, za doplacilo je visja hitrost.
Sej sem napisal, za višjo hitrost.Ja čemu potem služi opcija vklop 5g 1,99€ na mesec ?
bob 5G opcija je na voljo na vseh pogovornih naročniških bob paketih in zviša hitrost prenosa podatkov iz standardne hitrosti 50/10 Mbit/s do 450 Mbit/s v smeri do uporabnika (DL) in 100 Mbit/s v smeri od uporabnika (UL)