Novo pri A1

yohnnyb89

Pripravnik
17. dec 2019
163
12
18
Aha vse jasno. Zaradi mene tudi ce jih umaknejo ne bo skode. Drugace bi se pa po toliko letih ze spodobilo da bi jih oddajali v HD tehniki.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.769
4.451
113
Aha vse jasno. Zaradi mene tudi ce jih umaknejo ne bo skode. Drugace bi se pa po toliko letih ze spodobilo da bi jih oddajali v HD tehniki.
No Mariborčane ta prave to moti.
Ker smo gor zrasli ob teh programih.
HD ali pa UHD pa že tudi imajo samo ga ni zastonj na satelitih.
Mogoče bi morali kak evro primaknit.

Dobili pa bomo kakšni albanski program v zameno ali kaj?

Aliens

3700. registrirani uporabnik
18. jun 2008
319
4
18
V primeru, da imas A1 internet (optika), deluje EON smart TV aplikacija (od Telemacha) brez problema ali je kaksna blokada, da se lahko dostopa samo prek Telemach interneta?

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.488
119
63
41
Malo tu,malo tam :)
SkyShowtime – nova vrhunska zabava pri A1!

Vsem naročnikom podarjamo 3 mesece ogleda SkyShowtime vrhunskih TV mega-uspešnic s slovenskimi podnapisi in sinhronizacijo - brez doplačila.
Zabava, ki je ne smeš zamuditi.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.769
4.451
113
Danes v Avstriji opazil, da mi gori simbol Volte in celo dela.
Najbolj čudno pa je, da dela na omrežju 3AT in ne pri njihovo mami A1.

Kdo bi razumel.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.769
4.451
113
Volte vedno deluje samo ga je potrebno ročno vklopiti. (Moraš poklicat A1 da ga hočeš imet)
Upam da razumeš kaj sem napisal.
V roamingu dela volte, kar je redkost med slovenskimi operaterji.

In Sim ka od A1 Slovenija, deluje (zraven domačega omrežja, kar je vsem jasno) v Avstriji Volte na omrežju 3.AT ampak ne v omrežju A1 Avstrija, ki je mimogrede lastnik A1 Slovenija.

Človek bi upal, da bodo prvo pri sebi porihtali, ne pa pri konkurenci v Avstriji.

• Všeč mi je
Reactions: andraz201

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.276
1.396
113
Upam da razumeš kaj sem napisal.
V roamingu dela volte, kar je redkost med slovenskimi operaterji.

In Sim ka od A1 Slovenija, deluje (zraven domačega omrežja, kar je vsem jasno) v Avstriji Volte na omrežju 3.AT ampak ne v omrežju A1 Avstrija, ki je mimogrede lastnik A1 Slovenija.

Človek bi upal, da bodo prvo pri sebi porihtali, ne pa pri konkurenci v Avstriji.
Moraš na A1 poklicat da ti vklopijo...
Nekateri operaterji imajo to privzeto vklopljeno in potem deluje če imaš tudi sam vklopljeno na telefonu.

A1 ima to po mojih informacijah privzeto izklopljeno zarati preveč tezav, ki so jih imeli z neukimi uporabniki.

• Objave ne odobravam
Reactions: Borg

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.769
4.451
113
Bog pomagaj tebe, logično da imam vklopljeno in je bilo avtomatsko ko sem lani sklenil pogodbo z njimi.
Govorim za Volte v roamingu, ki skoraj nikjer ne dela.

• Všeč mi je
Reactions: Borg

Astet5

Zelenc'
16. jul 2024
1
2
3
Kolikor je meni znano mora imeti domači operater (A1 Slovenija) za uporabo storitve Volte v roamingu sklenjeno pogodbo s tujim opetaterjem. Potem to deluje vsem uporabnikom avtomatično in ni potrebno za uporabo Volte storitve narediti ničesar.

Borg

Fizikalc
25. jun 2020
501
-551
28
Pa si klical na Avstrijski A1 ko si bil tam ?
Boh pomagaj vam, a ste res nepismeni al pa PP.
31.1. vam je CLIO napisal, pa še sedaj ne razumete kaj vam je napisal:bonk:
Kot prvo za vklop v Sloveniji ni treba nikamor klicat, lahko vklopiš sam. Za roaming se potem avtomatično vklopi seveda kot rečeno s tistimi, ki imajo pogodbo z A1.
Stari naročniki, preden je bila ta možnost sploh omogočena, ta možnost v SLO ni avtomatično vklopljena.
Moraš na A1 poklicat da ti vklopijo...
Nekateri operaterji imajo to privzeto vklopljeno in potem deluje če imaš tudi sam vklopljeno na telefonu.

A1 ima to po mojih informacijah privzeto izklopljeno zarati preveč tezav, ki so jih imeli z neukimi uporabniki.
Ja zaradi takih "neukih" uporabnikov kot si ti je bilo to potrebno oziroma kot kaže bo to še vedno potrebno.

• Všeč mi je
  • Objave ne odobravam
Reactions: Sokol in WPT78

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.276
1.396
113
Boh pomagaj vam, a ste res nepismeni al pa PP.
31.1. vam je CLIO napisal, pa še sedaj ne razumete kaj vam je napisal:bonk:
Kot prvo za vklop v Sloveniji ni treba nikamor klicat, lahko vklopiš sam. Za roaming se potem avtomatično vklopi seveda kot rečeno s tistimi, ki imajo pogodbo z A1.
Stari naročniki, preden je bila ta možnost sploh omogočena, ta možnost v SLO ni avtomatično vklopljena.

Ja zaradi takih "neukih" uporabnikov kot si ti je bilo to potrebno oziroma kot kaže bo to še vedno potrebno.
Daj ne fantaziraj.
Sem imel vklopljeno na telefonu pa ni delalo pa sem klical na A1 pa so mi povedali tisto kar sem napisal.

• Všeč mi je
  • Objave ne odobravam
Reactions: Borg in map