Sportklubi na Telemachu imajo že sedaj HD, časovni zamik in možnost ogleda na Android appu.A ni boljše:
- Dejanski HD
- Časovni zamik
- Možnost ogleda na Android app
- ...
Če je tisto za tebe HD, ker tisto za mene ni H od HD.Sportklubi na Telemachu imajo že sedaj HD, časovni zamik in možnost ogleda na Android appu.
Pa za prenose, za katere imajo eksluzivne pravice, jih na Areni ravno ne bo ne.
Je, 1080i. Lahko bi višji BR ampak vseeno neprimerljivo boljše (sploh na DVB-C) kot SD na T-2 oziroma trenutno nič.Če je tisto za tebe HD, ker tisto za mene ni H od HD.
In zakaj misliš, da je Telemach edin operater, ki ima pri Sportklubu vse našteto (HD + zamik + OTT)? Če je operater lastniško povezan s ponudnikom TV programa, pač dobiš tako izkrivljeno ponudbo. Čisto prav je, da so ga drugi operaterji odstranili iz sheme... upam, da bodo zdržali dovolj dolgo, da si lastnik ne bo več mogel privoščiti ekskluzivnih pravic.Sportklubi na Telemachu imajo že sedaj HD, časovni zamik in možnost ogleda na Android appu.
Pa za prenose, za katere imajo eksluzivne pravice, jih na Areni ravno ne bo ne.
Mi je popolnoma vseeno, samo komentiral sem trenutno stanje.Kaj bi sedaj ti rad od mene, če bo Arena Sport prevzela SKju tekme žali boga, alalaha, budo al pa Titona.
Oni se ne javljajo. Rečejo da bo poklicali nazaj, pa jim po 20 urah se ni uspelo.Jezno pokličeš na podporo operaterja.
Meni so obljubili da dobim 5490. Bomo videli. Kateri modem so ti dali?Zanimivo, da dajo vdsl modem na optiko. Zakaj ne dajo 5490 ali 5491?