Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Syniverse is one of many companies that make up the complex web of intermediaries in the mobile carrier world. The company said a server went offline on Feb. 14, 2019. When it was brought back online on Wednesday, more than 168,000 messages were immediately sent out from a backed-up queue dating...
Jah pri A1 tolk dolgo ne hranijo sporočil.. Kot so odgovorili enemu uporabniku na FB sms hranijo 5 dni če ni bilo takoj dostavljeno . Po 5 dneh se briše..
V cem je fora da zadnji cas vec nimam signala v stanovanju od A1, do zdaj eno leto delalo vse normalno zdaj pa kaka dva tedna ena crtica, tak da pogovori prekinjajo pa tvja se vec ne da gledal prek hot modema.
a je mozno da so kak stolp odstranli? Kak to preverit? Al je kriv dez
Jaz imam probleme že par mesecev. Ko sem na firmi se sploh ne morem pogovarjati, pa tudi doma opažam počasnejši LTE kot nekoč. Začasno sem to rešil z esim telekom kartico v istem telefonu, ko poteče vezava se poslovim od A1.
Hm...enak problem pri A1, do sedaj vedno ok, zadnje čase pa dobivam sporočila o zgrešenih klicih, da sem nedosegljiv, telefon pa skoz doma na mizi. Sem sicer dal na 3g/2g ampak me vseeno zanima kaj imajo. Že kdo klical in vprašl?
Tud večkrat opažam, da zvoka zmanjka in je popačen, kot bi nekdo v piksno govoril, sem mislil že, da ga telefon sračka, pa je očitno nekaj padca v kvalititi storitev, ker sredi Ljubljane nisem pričakoval sporočil, da sem nedosegljiv.
A1 Slovenija je testno zagnal svojo prvo bazno postajo s tehnologijo 5G. Z bazno postajo želijo v A1 preizkusiti trenutne zmožnosti omrežja 5G in oceniti morebitne vplive tehnologije 5G na okolico tudi v lokalnem okolju, potem ko so to že storili v več drugih državah v Skupini A1 Telekom Austria.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.