Nevem v keri vukejebini ti živiš da maš težave z signalom...
Sam nimam težav z signalom.. bilo kje sem.
Argument.. Ja, na podeželju.. Ne dela. Telekom dela. A1 ne bi izbral. Jajca.
Prosim vas, če A1 ne dajete v najboljše oh in sploh, ker ni, vsi operaterji imajo cvetke s signalom. Dobili - oziroma kupili so frekvence, nizke, srednje, visoke , za pokritost ozemlja, če pa to naredijo zelo malo in vlečejo po x let je pa to njihov operaterski problem, ne naš, uporabniški. 4G obstaja sam veš koliko let , še zmeraj j v K...U - (moški spolni organ) signal seveda pri vse treh. GSm je zaenkrat v najboljšem signalu v SLO, tudi tukaj se najde kaj z črno liso ali brez, samo smo v letu 1995 do 2000 . in ne v letu 2023 na 2024. Nismo vsi v mestih, centrih, itd, ampak tudi tam so problemi s signalom, če imajo pa naši operaterji 1200 do 1600 baznih po SLO je njihovo, naj si operater postavi še dodatnih 1000 baznih in bo boljše za vse nas. še in še je tega. Lep dan naprejNevem v keri vukejebini ti živiš da maš težave z signalom...
Imas v hisi wifi, potem bo slo tudi s Telekomom bp preko vowifi-ja, katerega A1 nimaPridi k meni pa v hisi opravi klic s telekomom, jajca…
DA, se strinjamo s tem odgovorom, samo je pa tudi, telefon ki omogoča to.Imas v hisi wifi, potem bo slo tudi s Telekomom bp preko vowifi-ja, katerega A1 nima
Meni doma noben operater ne "lovi" mobilnega signala v delavnici (v zemlji) in tako je zame edini odrešitelj Telekom z vowifiDA, se strinjamo s tem odgovorom, samo je pa tudi, telefon ki omogoča to.
Jaz sama sebi pravim, vsi naši mobilni operaterji so si na istem, en boljš drug slabš - odvisno od lokacije, enkrat bo tudi to boljše , ko bo imel operater teh 3000 baznih po SLO in vse frekvence gor - NEVER
Za reševanje nepokritosti na lokaciji, kjer se živi pa je vowifi kajne?DA, se strinjamo s tem odgovorom, samo je pa tudi, telefon ki omogoča to.
Jaz sama sebi pravim, vsi naši mobilni operaterji so si na istem, en boljš drug slabš - odvisno od lokacije, enkrat bo tudi to boljše , ko bo imel operater teh 3000 baznih po SLO in vse frekvence gor - NEVER
Telekom je državni in na začetku mu je država precej pomagala, SiMobil/A1 je privat in je tudi dobil precej odpustkov v začetku + enkrat je dobil frekvence "na pol zastonj" z obvezo pokrivanja sivih lis - nekaj so, veliko pa ne, ker je spet nadzor države zatajil.Mobilna telefonija je zgrešena že od začetka. Gre za osnovno infrastrukturo kot je cesta ali železnica. Zakaj torej nimamo nobene privatne ceste in nobene javne bazne postaje? Vsaj tam, kjer je redkejša poseljenost in se mobilnim operaterjem ne splača postavljati baznih postaj, bi to nekako morala urediti država. Bodisi prav z državno infrastrukturo, bodisi s participacijo stroškov nekemu operaterju. Ampak v obeh primerih bi bilo prav (ne vem pa, če je tehnično možno), da taka bazna dela za vse operaterje.
V družini imamo A1 in Telekom. Dobro, ker čim greš nekam na malo bolj odmaknjen kraj na dopust, si lahko srečen, če vsaj enemu operaterju deluje kolikor toliko. Doma pa res nimamo problemov, delata oba.
Bodi korekten če že pišeš:Nova lokacija brez signala A1. Ne 2g, ne 4g. Športna dvorana Poljane. Hodiš okoli stavbe, kot da bi nekaj v vesolju iskal. Vukojebine?
Poglej priponko 77099
Razen, če je za A1 signal 0 do ene črtice 100% pokritost, kakor na zemljevidu.
Z 2G boš bolj težko pošiljal slike in srfal,.. ostalo pa vidim da je bolj bogo,.. Tam se gibam edino v času Švicballa je pa res da takrat telefon pustim v avtu. S slikami pa sem hotel samo nakazati da je dobro dati celotno informacijo,.. a govorimo o 2, 4 ali 5G,... Prepričan sem da boste tudi vi prišli na vrsto in da bo tudi vas dosegal A1 4G, 5G,..? a nisem bil dovolj. Ti tudi delaš tam? Oz. ne delaš. Ta trenutek se lahko gre preverit stanje tam. Ni 2g. Občasno prime 4g. 3g so mojstri odklopili, 5g ne obstaja.
Ekipi staršev sem poslal 4,19MB veliko sliko. Zato sem porabil celih 5 minut. To je 300 sekund. Prehodil sem okoli 300m, ven iz stavbe in okoli stavbe, da se je prijelo nekaj in da je promet stekel.
Kako naj narišem, še eno situacijo iz centra Slovenije, centra Evrope, kjer ni signala? A smo v Bangladešu? Ni 2g, še enkrat napišem. Se bo že kakšen Polanc javil, če se bo lahko
Obregam se čez A1, ker so izklopili delujočo tehnologijo. Novo pri A1. Ne dela. Simobil letnik 1999.