Odvisno kaksno imas sreco. Meni so vec kot pol leta morali vsak mesec posredovati na centrali ob prekinitvi elektrike dokler niso dejansko uredili problema v centrali.Zanesljivost 5g je sigurno slabša kot t2 optika ampak morda bi bilo za probat dokler imajo akcijo.
Drzni BOBNarocnina ali predplacinski?
Ampak uporablja pa isto omrezje?
Bob = A1. Tudi lastniškoBob. In čisto nič mi/mu ne manjka.
Tole vprasanje je malo cudno, kaj ti smatras pod televizijo? Tv kanal? Ali kaj drugega?Imam eno težko vprašanje. Ali katera koli SLO televizija omogoča gledanje televizije tudi preko računalnika ali mobilca v Angliji?
Cudno je samo, ce "nitpickas". V nasprotnem primeru je vse jasno.Tole vprasanje je malo cudno, kaj ti smatras pod televizijo? Tv kanal? Ali kaj drugega?
Vem. Ampak finančno je konkretna razlika. Nikoli akcij za stare naročnike, vedno podražitve...Bob = A1. Tudi lastniško
Kaj pa ponuja A1, da cena ni tako pomembna? Po mojih izkusnjah kvecjemu obcasen glavobol.A1 imajo za tiste, ki radi plačajo več, bob imajo pa da se kosajo z uporabniki tipa važna je le cena.
Tisto na kar pade ogromno ljudi:Kaj pa ponuja A1, da cena ni tako pomembna? Po mojih izkusnjah kvecjemu obcasen glavobol.
Predvsem pa kar potrebuješ več kot ponuja Bob. Opcije za tujino, trajnik, moneta, aparat na obroke - česar se večina poslužuje sploh pri dražjih aparatih, zavarovanje, koriščenje nakupovalnice itd. Vsaj meni to pride prav.A1 imajo za tiste, ki radi plačajo več, bob imajo pa da se kosajo z uporabniki tipa važna je le cena.
Načelom vsaka, zaradi evropskih direktiv.Imam eno težko vprašanje. Ali katera koli SLO televizija omogoča gledanje televizije tudi preko računalnika ali mobilca v Angliji?