Novo pri A1

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.404
487
83
::1/128
Sej tudi Valu Moneto (s katero se da filat Urbano in plečevati parking po LJ) lahko nafilaš s poljubno debetno/kreditno čist neodvisno od operaterja, pa še zastonj je. Ne vidim smisla, da bi to plačeval preko položnice od telefona pa še naročnino zraven za to storitev. Je pa za parking opcija tudi EasyPark ja, čeprav sem v LJ navajen kar v Urbana appu poklikat (v Easy parku je bila včasih višja cena kot preko Upark, ne vem, če je še).

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
V zadnjem mesecu se mi je 2x zgodilo, da je klicatelj, ki me je klical dobil odzivnik Številka ne obstaja. Klicatelji pa so bili pri T2 in Hot. Ali je še kdo imel ta problem?

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Saj ne morš verjet. Dražijo kar konkretno a signal in podatki se pa zadnje čase kar konkretno poslabšujejo. Zelo dolgo časa sem bil na A1 in mislim, da bom tokrat ob poteku vezave resno presedlal k Telemachu, saj slišim, da za solidno ceno dobiš good offer. Z A1 se ne mislim več zajebavat...

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.275
4.098
113
No ja odvisno, kje se nahajaš. Rajši prej preizkusi ker jaz sem šel na Telemach zaradi stacionarne storitve in dobil zastonj mobilno za eno leto in na mojem območju je stvar preobremenjena. Kakšen kilometer od hiše pa super.
Tako da postimo se preseneti.

kajpace

Guru
6. nov 2018
5.363
3.428
113
- za tvojim hrbtom...
hmpg.net
Jaz sem bil na A1 (Simobil) od začetka. Potem pa, ko so začeli zezat:
... poskusil Telekom, odnehal... Njihov odnos mi pač ni...
... šel na Telemach, delalo normalno (ne super, normalno). Zadovoljen...
... pri selitvi ni bil možen Telemach, šel na T-2 (ah, dr** z mobilnim signalom, slab komunikator, tehnična pomoč pa boljša od Telemacha...)
... zdaj Telemach lahko da optiko in grem nazaj na Telemach...

Samo moje izkušnje... Kdo drug ima lahko drugačne...

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Pa podpora je porazna na Telemachu... Noben nič ne ve, noče vedet, nima pojma, ne najde, govori neresnice in podobno... Telemach je OK, dokler ni problemov, ko pa so, se pa zmeni s kom kaj če se moreš... Že s prenosom številke k njim smo imeli konkretne veselice...

Sem pa bolj zadovoljen kot pri prejšnjem mobilnem ponudniku... (ni A1)

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: Gamero

kajpace

Guru
6. nov 2018
5.363
3.428
113
- za tvojim hrbtom...
hmpg.net
Pa podpora je porazna na Telemachu... Noben nič ne ve, noče vedet, nima pojma, ne najde, govori neresnice in podobno... Telemach je OK, dokler ni problemov, ko pa so, se pa zmeni s kom kaj če se moreš... Že s prenosom številke k njim smo imeli konkretne veselice...
Saj to sem napisal...
Jaz to rešim tako: v poslovalnico in težim, dokler ne dosežem... Po kaki uri me majo vsi poln kufer in hitro rešijo...

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.275
4.098
113
Na srečo pri meni deluje Telemach vse ok.
Če pa kaj mobilna heca pa je še vedno službena Simka na Telekomu ali pa obratno, se mi ne da vedno z njimi zajebavati, ker pri mobilni se itaq vedno kasneje samo porihta, redko je treba kaj urejati.