Hvala za info.To me lih ne vleče ker mi vsak evro dost pomen.Hval pa vseeno za informacijo ki bo mogoče komu prišla prav.lpIz starih paketov je če se ne motim je brezplačna nadgradnja na A1 Fix net oziroma A1 Net + TV.
Hvala za info.To me lih ne vleče ker mi vsak evro dost pomen.Hval pa vseeno za informacijo ki bo mogoče komu prišla prav.lpIz starih paketov je če se ne motim je brezplačna nadgradnja na A1 Fix net oziroma A1 Net + TV.
Pa ti lavfa ? Meni noče predvajatPo novem je na voljo aplikacija za smart tv, LG, Samsung, Hisense. Pravi moment sem nabavil nov TV.
A1 Smart TV - Pametna televizija za sodobne gledalce | A1
Odkrijte A1 Smart TV aplikacijo in se prepustite sodobni televizijski izkušnji. Poiščite najljubše vsebine, dostopajte do aplikacij in uživajte v interaktivnosti.www.a1.si
Vsi programi z oznakoso trenutno na voljo tudi na Xplore Smart TV aplikaciji, vsebina sheme pa je odvisna od vašega izbranega paketa. Aktualne programske sheme si lahko ogledate tukaj.
Programske sheme bomo kmalu razširili in poenotili.
Kakor vem ima android tv samo Philips, morda Xiomi?Dolgo je trajalo samo še app za Android TV
Prvi app je brezplačen, nato vsak nadaljni 2 €/mesec. Število app-ov naj bi bilo omejeno glede na hitrost internetne povezave.
Mi je pa všeč, da ne rabiš nobenega TV vmesnika če ne želiš.
Ti morajo oni, al si lahko sam v mojA1? Jaz sem na dopustu, nisem se probal.Poklical jih...ti morajo aktivirat da lavfa.
Bo pa fajn da z LG air miško goniš zadevo...
Če si na dopustu si daš na tel. Xplor tv in se vpišešTi morajo oni, al si lahko sam v mojA1? Jaz sem na dopustu, nisem se probal.
Vklopi se takoj.Še njim dones ni uspelo. Morda jim bo jutri.
Govorimo o Smart TV aplikaciji, ne o mobilni.Če si na dopustu si daš na tel. Xplor tv in se vpišeš