Novo pri A1

majaron

Majstr
28. mar 2009
1.148
488
83
https://www.a1.si/a1-mojster

A1 Mojster je storitev pomoči na domu za nujne primere, ki omogoča organizacijo in izvedbo popravil pri nenadnih okvarah v stanovanju ali hiši. Med nujne primere štejemo:

preprečevanje nadaljnje škode,
ogrožena varnost ali zdravje in
onemogočeno bivanje.

Preizkus brez obveznosti:
A1 mobilni in fiksni uporabniki 6 mesecev brezplačno, ostali A1 uporabniki 3 mesece.
To pa spominja na pošto kjer prodajajo rože in plavutke.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
10.383
4.892
113
Glede na ono temo o državnem terorizmu s tem alarmom, je večina Alterašev izklopila te alarme - pač to kar lahko, in zdaj se čudijo.

Mene je tudi včeraj telefon vprašal, če hočem trajno onemogočit to vrsto alarmov; me ne moti, je pa kar šok, če ne pričakuješ.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.597
3.972
113
davorinm.wordpress.com
Nič izklopljeno. Drugi operaterji zraven v družini delovalo.
Tole je pa imel kolega enako zadevo, pa je pri drugem operaterju. Na koncu je ugotovil, da ima edini neupdejtan apple, ostali pa so imeli androide.

Za pravilno delovanje sistema je pomembno, da uporabniki redno nameščajo posodobitve svojih mobilnih telefonov, zato uporabnikom priporočamo, da posodobijo programsko opremo svojih telefonov na najnovejšo različico, še posebej to velja za uporabnike telefonov Apple.

Valhalla

Guru
17. dec 2007
5.420
2.170
113
Jaz imam vse apdejtan, na a1 smo službeno pripeti, jim javljamo kje vse so brez signala, kje vse imajo težave, ni haska, ker smo na periferiji. Menjava je pa problem. Konkurenčni Telekom, ki ima vse urejeno je x2. Frajerji nam hočejo femto celice pobrati, da jim bomo mi voip po naših točkah zagotavljali. Kar tudi bi, če bi roaming ob prehodu iz bajte na oddajnik delal. Zato se pa pritožujem tu, da bi še drugi vedeli v kaj se spuščajo, če ne funkcionirajo v mestu.

Sasek

Pripravnik
25. feb 2023
91
8
8
28
Maribor
NOVO ❗️POVEJ NAPREJ: Ko doma ni vse 1A, ni treba paničariti, ker je tu A1 Mojster!

✅ Pomoč na domu v 1 uri.
✅ 24/7 klicni center, 365 dni na leto.
✅ Diagnoza okvare in prihod strokovnjaka.

Na pomoč pridejo vodovodar, električar, ključavničar, mizar ali steklar. ⚡️

Novost enostavno aktiviraš v aplikaciji Moj A1 za 1,99 € na mesec in mirne duše uživaš doma. Kdo mora izvedeti za tole?

Priponke

• FB_IMG_1774872068416.jpg
    FB_IMG_1774872068416.jpg
    120,3 KB · Ogledi: 25
  • Haha
Reactions: Sokol in Valhalla