Novo pr Si.mobilu XII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.404
487
83
::1/128
Kako je s to kombinacijo ORTO KEŠ kode preko študenta in novim ORTO ELESTIKOM. Za ORTO ELESTIK se je treba vrzat v vsakem primeru, se pravi, če ne vzamem telefona imam popust na naročnino in naj bi naročnina znašala 18,49€ na mesec. Potem, če izkoristim še ORTO KEŠ kodo, naj bi blo še -100€/24 na mesec (torej 14,33€ na mesec). Je to to, ali je še kakšna finta.

Kako je potem v primeru, da želiš prekinit predčasno? Recimo po enem letu, si itak dobil samo polovico ugodnosti in ravno tako "odplačal" polovico. Kakšna je potem kazen v primeru odpovedi?

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Glede na to, da imajo trenutno slabše pogoje naročniki z vezavo, kot pa predplačniki brez vsake vezave(Izimobil, Bob, Šparmobil, free2go), je vsak, ki se danes veže za dve leti malce zmešan.

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.148
357
83
Goriska
Ni res, ce je paket dovolj dober.

Jaz recimo placujem paket orto tripster 15,90€ na mesec, prvi racun je bil brezplacen in se 5€ je ostalo za naslednjega, vzel sem telefon za 24€ in ga prodal za 90€.

Kaj se hoces boljsega, pa se LTE laufa na polno
wink-1.gif

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.404
487
83
::1/128
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Vse kar znižuje naročnino je ugodnost in od tega tudi plačaš pogodbeno kazen,..
lpb

Ravno to me zanima, kakšna je pogodbena kazen.

Pri telefonu, kolikor vem, se pač razdeli na tistih 24 mesecev ugodnost in če prekinem po 12 mesecih, plačam še polovico. Kako je pri popustih na norčnino. Recimo konkretno v zgornji situaciji (popust na naročnino + ORTO keš), če prekinem po 12 mesecih, koliko bi moral plačati?

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.148
357
83
Goriska
Ja vse res ni zastonj na tem svetu.

Za fikusa bi mogli narediti fikusmobil paket z neomejenimi količinami in brezplačno naročnino in zraven vrhunski telefon brez vezave za 0€
evil.gif

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Ne rabiš Fikusmobila, Izimobil praktično ponuja vse kar si želim.

Manjkata mu samo še dva mini paketa en s 500 enotami(recimo štiri evre mesečno (za mamo in fotra)) in en s 50 enotami(recimo za evro mesečno (za alarmno in sledilno napravo)).

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Bo fikus rešil izimobil z lastnim kapitalom in uvedel tista dva nova paketa s 500 in 50 enotami
smile-1.gif

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
danes pa pišejo samo

*** Ignoriran uporabnik ***

Potem se pa čudite zakaj izgubljate naročnike.

Namesto, da bi prisluhnili željam uporabnikov, jih raje vzvišeno ignorirate.

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Citat:
Uporabnik SvetIdej pravi:
Izimobil je imel prejšnje leto 80.000 € izgube. Bo kmal zrel za stečaj. Ga bo fikus rešil
smile-1.gif

Nič čudnega saj do letos sploh ni imel nobene pametne ponudbe.

Držim pesti, da mu bo s to najboljšo ponudbo na trgu, ki jo ima zdaj uspelo spet delati lep dobiček.

Vsekakor bi bila ogromna škoda, če bi kdaj izgubili še to minimalno konkurenco, ki jo imamo.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
ker sem ravno dobil na mail tvoj komentar,..
"Potem se pa čudite zakaj izgubljate naročnike.
Namesto, da bi prisluhnili željam uporabnikov, jih raje vzvišeno ignorirate."

Firma posluje zaradi ustvarjanja dobička in ne iz odbrodelnosti,.. za take potrebe kot jih imaš ti imamo paket bob4c,.. kjer te vsaka enota stane 4c,..lahko izbereš pa tudi višji paket,..

Jaz si želim avto srednjega razreda, karavana, s 15colskimi gumami, avtomatsko knjigo, matrix lučmi, avtomatsko klimo, ledrom, nat barvo in radarskim tempomatom, ter ostalimi normalnii zadevami, radio, električne šipe,....avto naj bo priznane znamke in naj tak stane max 12000€,..
Verjemi potrebe po takem avtu so velike, vendar ga ni,..ker se ga ne splača naredit,..

b

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Dober operater se trudi in skuša vsaj minimalno izpolniti želje uporabnikov, logično, da vse ne bo nikoli tako kot si želimo.

Je pa višek neumnosti, če operater enostavno ignorira želje uporabnikov, potem se pa čudi zakaj mu odhajajo naročniki.

Deset let nazaj sem ti napisal, da bi bil odličen paket z 10 evrov mesečne naročnine, plus 10 centov za vsako enoto pa si se mi samo smejal, da to ne bo nikoli mogoče.
Danes so paketi mnogokrat cenejši od teh mojih takratnih želja za katere si rekel, da so utopija in bi operaterji propadli ob tako nizkih cenah...

Avto imaš pa že skoraj po tvojih željah.
Kia Sportage ima še več kot si napisal, je pa res še malenkost dražja od tvojih želja ampak ima pa 5-7 letno garancijo, mobilni operaterji nam pa ne dajejo prav nobene garancije, da bo delalo.....

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
Operaterji kot vsako podjetje prilagaja cene na uporabnike.

Če podražijo pakete in uporabniki ostajajo bodo seveda z veseljem še zvišali ceno. Če od operaterja množično prehajajo drugim operaterjem bo pač operater pakete znižal. Uporabniki s prehodi med operaterji sami diktirajo cenovno politiko.

Če se ne strinjaš z nobeno politiko operaterjev, pa odjava telefona. Tako jih boš najlažje dal vetra, ker nihče ne bo imel tvojega denarja, ampak tudi njegovih grdih storitev pa tega ne boš imel.

Simpl kot pasulj.

Drugače tudi operaterji imajo garancijo:
http://telemach.si/Binary/365/Samoregulacijski-kodeks.pdf
http://telemach.si/Binary/354/Opis-nivoja-storitev.pdf

Ti ti fikus, a ko podpišeš pogodbe ne prebereš splošnih pogojev? A kar na lepe oke podpišeš? Če ne prebereš ne veš svojih DOLŽNOSTI, kot tudi ne ugodnosti. Najlažje je pa jabrat na forumih za svojo nevednost. Vsi krivi, le ti ne.

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
V čemu je hec, da ima sedaj Simobil paket Silvester za 19.99eur, ki je enakovreden Ultimativni M, ki pride 22.99eur mesečno. Cene telefonov pa so pri slednjem nižje od 2-5eur.

Legende. Only in SLovenijA.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Gre za akcijski paket ki je na voljo za določen čas,.. v tem je fora,.. po 31.01.2016 ga ne boš mogel več aktivirati,..
b

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Ampak nov paket ponavadi iščemo osebe, ki bi rade zamenjale ponudnika in hkrati vzele nov telefon. Je pa ceneje vzeti Ultimativni M in nov telefon na obroke kot omenjeni praznični paket. Hehe.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.