Novo pr Si.mobilu XII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik marc pravi:
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
Me prav zanima, s čim bo simobil odgovoril na novo ponudbo Telemach mobila (bivšega Tušmobila)...

Z nečim bo treba preprečit bezlanje h konkurenci in tudi nove uporabnike privabit...
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Hvalijo se, da imajo sedaj 700.000 uporabnikov.

Lahko bi v temi Novo pri Simobilu naredili števec uporabnikov; 700.000, 699.999, 699.698, 699.697...
smile-1.gif

Mislim, da samo s tem ne bodo zadržali uporabnikov... Bo potrebno kaj spet nardit na paketih, ali pa kako akcijo k obstoječim paketom...

Bo 700.000 ampak kvečjemu za kak dan, potem pa upad, zaradi bezlanja na Telemach...
confused-1.gif

Uporabnike bo potrebno zadržat in privabljat nove...

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
Sami strokovnjaki s področja mobilne telefonije, ki že za leto vnaprej vedo, kakšni bodo prehodi med operaterji
smile-1.gif
Ni vse samo v cenah... Telemach ima še precej dela na omrežju, da pride na nivo Simobila/Telekoma. Pa tudi pri Simobilu se da dobiti dobre pakete... jaz imam recimo nekaj primerljivega s paketom "Še več" za 15€ na mesec. In če upoštevam boljše omrežje, me ta trenutek nič ne prepriča v menjavo operaterja.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik Mikrohard pravi:
Sami strokovnjaki s področja mobilne telefonije, ki že za leto vnaprej vedo, kakšni bodo prehodi med operaterji
smile-1.gif
Ni vse samo v cenah... Telemach ima še precej dela na omrežju, da pride na nivo Simobila/Telekoma. Pa tudi pri Simobilu se da dobiti dobre pakete... jaz imam recimo nekaj primerljivega s paketom "Še več" za 15€ na mesec. In če upoštevam boljše omrežje, me ta trenutek nič ne prepriča v menjavo operaterja.

Težava je v tem, da velik procent uporabnikov mobilne telefonije vidi samo ceno, kvaliteto pa malokdo znotraj tega procenta...

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
Je pa veliko takih ki gredo zaradi tega po hitrem postopku nazaj...tudi sam sem med temi
grin1.gif
Ni vse v ceni oz. če je le ta še sprejemljiva.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Je pa veliko takih ki gredo zaradi tega po hitrem postopku nazaj...tudi sam sem med temi
grin1.gif
Ni vse v ceni oz. če je le ta še sprejemljiva.

Pri meni ni bojazni... Telemach (bivši Tušmobil) me nikoli ni privlačil...
evil.gif

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
Težava je v tem, da velik procent uporabnikov mobilne telefonije vidi samo ceno, kvaliteto pa malokdo znotraj tega procenta...
Zanimivo da je potem zgolj dobrih 10% ljudi pri najcenejšem operaterju, očitno premalo ljude gledajo na ceno, in ne preveč...

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Ker ni telefonov, bolj pravilno bi bilo da vidijo samo ceno telefona, če je pa še paket kak ugoden, je pa sploh plus.

Očitno je pa samo 10% uporabnikov, ki kupi svoj telefon in dejansko lahko potem izbere po ceni najbolj ugoden paket.

Jurci

Pripravnik
26. mar 2009
129
2
18
Mislim da 7 let brezplacne narocnine (ultimativni xl), izbrani amis paket pa telefon po izbiri...

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.543
297
83
Citat:
Obvestilo o spremembah na paketu ORTO ELASTIK
( 12.10.2015 )

Obveščamo vas, da bomo z dnem 2. 11. 2015 v naročniški paket ORTO ELASTIK brezplačno dodali 1 GB prenosa podatkov v tujini za uporabo storitve prenosa podatkov v izbranih 65 državah in operaterjih sveta (seznam na voljo na www.orto.si). To pomeni, da bo naročnik od navedenega datuma naprej v izbranih državah imel omejitev uporabe prenosa podatkov v višini 1 GB znotraj obračunskega obdobja. Ko bo naročnik z uporabo dosegel 1 GB prenosa podatkov v posameznem obračunskem obdobju, mu bo nadaljnja uporaba prenosa podatkov v tujini onemogočena. Cena mesečne naročnine in količine ostalih storitev, ki jih vključuje ORTO ELASTIK, ostajajo nespremenjene.

Obstoječi naročniki, za katere veljajo pravice iz 129. člena ZEKom-1, imajo pravico, da do uveljavitve spremembe brez odpovednega roka, brez plačila stroškov prekinitve naročniškega razmerja in brez pogodbene kazni, odstopijo od naročniške pogodbe, če se s predlaganimi spremembami ne strinjajo. Navedeno ne vpliva na in ne posega v zapadle in neplačane obveznosti teh naročnikov ter v obveznosti izpolnitve pogodbeno dogovorjenih obveznosti naročnikov. Naročnik, ki je ob sklenitvi naročniškega razmerja prejel terminalsko opremo po akcijski ceni, lahko pri odstopu od naročniške pogodbe pred potekom obdobja vezave izbira, ali bo Si.mobilu povrnil znesek, ki ustreza sorazmernemu delu celotne vrednosti prejete terminalske opreme in prejeto terminalsko opremo obdržal, ali pa bo vrnil terminalsko opremo v stanju, v kakršnem mu je bila izročena, in plačal uporabnino za čas uporabe terminalske opreme, Si.mobil pa mu bo vrnil kupnino. Več informacij o spremembah je na voljo na številki Centra za pomoč uporabnikom 040 40 40 40 ali na prodajnem mestu. Vse navedene cene vsebujejo DDV.

Da ne bo slabo volje po 2.11
wink-1.gif

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Citat:
Obvestilo o spremembah na paketu ORTO ELASTIK
( 12.10.2015 )

Obveščamo vas, da bomo z dnem 2. 11. 2015 v naročniški paket ORTO ELASTIK brezplačno dodali 1 GB prenosa podatkov v tujini za uporabo storitve prenosa podatkov v izbranih 65 državah in operaterjih sveta (seznam na voljo na www.orto.si). To pomeni, da bo naročnik od navedenega datuma naprej v izbranih državah imel omejitev uporabe prenosa podatkov v višini 1 GB znotraj obračunskega obdobja. Ko bo naročnik z uporabo dosegel 1 GB prenosa podatkov v posameznem obračunskem obdobju, mu bo nadaljnja uporaba prenosa podatkov v tujini onemogočena. Cena mesečne naročnine in količine ostalih storitev, ki jih vključuje ORTO ELASTIK, ostajajo nespremenjene.

Obstoječi naročniki, za katere veljajo pravice iz 129. člena ZEKom-1, imajo pravico, da do uveljavitve spremembe brez odpovednega roka, brez plačila stroškov prekinitve naročniškega razmerja in brez pogodbene kazni, odstopijo od naročniške pogodbe, če se s predlaganimi spremembami ne strinjajo. Navedeno ne vpliva na in ne posega v zapadle in neplačane obveznosti teh naročnikov ter v obveznosti izpolnitve pogodbeno dogovorjenih obveznosti naročnikov. Naročnik, ki je ob sklenitvi naročniškega razmerja prejel terminalsko opremo po akcijski ceni, lahko pri odstopu od naročniške pogodbe pred potekom obdobja vezave izbira, ali bo Si.mobilu povrnil znesek, ki ustreza sorazmernemu delu celotne vrednosti prejete terminalske opreme in prejeto terminalsko opremo obdržal, ali pa bo vrnil terminalsko opremo v stanju, v kakršnem mu je bila izročena, in plačal uporabnino za čas uporabe terminalske opreme, Si.mobil pa mu bo vrnil kupnino. Več informacij o spremembah je na voljo na številki Centra za pomoč uporabnikom 040 40 40 40 ali na prodajnem mestu. Vse navedene cene vsebujejo DDV.

Da ne bo slabo volje po 2.11
wink-1.gif

Tudi na GIGANTU bi bilo lepo kaj takega...
cheer.gif

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Res je lepa, zato pravim, da bi taka stvar tudi na Giganta pasala, ki je praktično popoln paket... (vsaj za moje potrebe)

Torque

Pripravnik
22. jul 2007
835
15
18
Ksz ...

Kaj Simobil pravi na obupno delovanje domačega interneta? Deluje izredno počasi, včasih sploh ne, večkrat dnevno je potrebno resetirati modem, da je le-ta voljan prenesti kakšen kb podatkov. Sicer je res, da sem na meji med 4g in 3g, vendar večkrat internet sploh ne deluje.

Ima še kdo podobne težave?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.