Telekom Austria je hotela kupiti Telemach (United Groupo). Prejšnji lastnik United Groupe (Mid Europa Partners) je hotel od prodaje čisti keš, TA pa je ponujal za celotno transakcijo keš od pridobljenega kredita. So odleteli po hitrem postopku, ker niso imeli keša.Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Za prvo postavko bi pa morali kupit kak T-2, seveda za ceno in na tak način, da se jim računica sploh izide. V osnovi so zamudili priložnost nekaj let nazaj, ko je Telemach menjaval lastnike. Takrat je celotna industrija podcenjevala kabelske operaterje. Sedaj so vredni zlata, mobilna pa umira na obroke, edini razvoj je samo še nižanje cen.
Citat:
Uporabnik Rancid80 pravi:
Pozdravljeni. Sam sem bil noročnik simobila od njegovega začetka pa do leta 2011(. Stran sem šel predvsem zaradi zapostavljanja dolgoletnih strank, malo pa tudi zaradi slabšega signala. Ker sem trenutno brez vezave in imam priložnost, da izkoristim bon za nove stranke me zanima, kako je kaj s signalom ( če klici delujejo tudi ko si na netu) in kako ste zadovoljni z LTE signalom. Trenutno sem na Tušmobilu, kje to šteka za pop..... .Hvala za odgovore.
klikCitat:
Spremembe na Simobilu zaradi reorganizacije v Telekomu Austria
Simobil bo skupaj s srbskim Vipom, ki ga zadnje leto vodi prejšnji predsednik uprave Simobila Dejan Turk.
Citat:
Uporabnik igors24 pravi:
Mislim, da zadeva ne gre v pravo smer in na to naj bi jih opozarjali že lastniki, .... Skrbi na Simobilu Ali jim bo uspelo potešiti mehičane
Citat:
Uporabnik igors24 pravi:
Mislim, da bodo, glede na očiten propad branže v SLO, mehičani zelo hitro začeli delati na prodaji Simobila in izhodu iz naše (pre)male državice ...