Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Danes dopoldne se je kolega zanima za nakup in jih niso imeli več v nobeni barvi.
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Danes dopoldne se je kolega zanima za nakup in jih niso imeli več v nobeni barvi.
na web shopu je še v zlati barvi pa očitno folk ne zna do njega,..
navodila
klikneš telefoni/iphone
prvi v vrsti je iPhone 6 16 GB klikneš več info
izbereš zlato barvo in ga naročiš,..
enostavno kot pasulj,..
b
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
zdaj je na osnovni strani linkan zlat,.. tako da ni panike,..najde pa se še kakšen srebren,..
b
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
To mi še vedno ni in ne bo jasno, kako to da v letu 2014 še ni uspelo nobenemu operaterju da ima vpogled v zalogo - dobavljivosti telefonskih aparatov pri svojih podprodajalcih.
To govorim za simobil in tušmobil, ostalo ne poznam.
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
Prej sem pri mobitelu videl reklamo, da lahko en paket - eno naročnino koristita 2 številki... Kdaj bo kaj takega možno pri simobilu, da bi npr.en PAKET 9 lahko uporabljali 2 številki ???
Citat:
Uporabnik geronimo pravi:
Citat:
Prej sem pri mobitelu videl reklamo, da lahko en paket - eno naročnino koristita 2 številki... Kdaj bo kaj takega možno pri simobilu, da bi npr.en PAKET 9 lahko uporabljali 2 številki ???
Običajno operaterja potrebujeta nekje do 14 dni da kopirata ponudbo, če je ta seveda zanimiva. Verjetno tudi odvisno od povpraševanja naročnikov, tako da bo več učinka, če to vprašaš direkt na Simobil. Tukaj ti itak noben to ne bo napisal, tudi če bi vedel.
Citat:
Uporabnik natko45 pravi:
Citat:
Uporabnik geronimo pravi:
Citat:
Običajno operaterja potrebujeta nekje do 14 dni da kopirata ponudbo, če je ta seveda zanimiva. Verjetno tudi odvisno od povpraševanja naročnikov, tako da bo več učinka, če to vprašaš direkt na Simobil. Tukaj ti itak noben to ne bo napisal, tudi če bi vedel.
Do da nima tega je kar minus za Simobil, me kar malce čudi da še niso nič naredili, če pa tako radi copy paste-jo!
Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
Idi na Tuša že ima dolgo multipaket